Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Forum hayırlı olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun
güzel konu
tam benlik konu
çokça konu açacağım
forumu sevdim :giggle:

İçerik olarak hoşuma gitti başarılar dilerim inşallah daha iyi yerlerde olur. Benim genelde beyaz eşyalar konusunda sorularım oluyor burdan destek alırım
Çok başarılı içerikler ve fikirler var. Karşılıklı fikir alışverişi akışı da güzel. Karşılıklı saygı ön planda.. Son yılların en iyi forum sitesi..

Meslek bölümünde elektrikçi vs neden yok? birde üye olmada doğum günü vs şeçtim ama profile girince tekrar boş gördüm normal mı

Meslek bölümünde elektrikçi vs neden yok? birde üye olmada doğum günü vs şeçtim ama profile girince tekrar boş gördüm normal mı
Eklenir
@Akyol hocam ekler
Hoşgeldin :)
Maxi de ki halimden
eser yok burda :)
Her foruma olduğu gibi
buraya da uyum sağladım.
Foruma katkıda
bulunacağını düşünüyorum.
Bildiklerini
bu forumda paylaş.

Eklenir
@Akyol hocam ekler
Hoşgeldin :)
Maxi de ki halimden
eser yok burda :)
Her foruma olduğu gibi
buraya da uyum sağladım.
Foruma katkıda
bulunacağını düşünüyorum.
Bildiklerini
bu forumda paylaş.
daha girişte sıkıntı var olamaz böyle. gözüme çarpanlar onlar daha

daha girişte sıkıntı var olamaz böyle. gözüme çarpanlar onlar daha

Öncelikle hoşgeldiniz.
Eksikler olabilir bunlar tamamlanır, güzel dille her şey mümkün.
Doğum tarihi (yaş) ise kişisel bilgidir. Kişisel bilgiyi paylaşmak sizin tercihinizdir. Üye olduktan sonra üye ayarları sayfasından “ tercihler” bölümünden bu seçeneği açabilirsiniz.

Link aşağıda

Kısacası Forum‘da şu an bir hata yok.

bu bildirimlerden beğeni vs için bildirimi kapatabiliyor muyuz?

Arkadaşlar sohbet tarzı mesajlarınızı özel mesaj ile birbirinize iletebilirsiniz.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1.771
Geri