Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Amerikan mutfak tercih edermisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açık mutfak iyi yönü 1 oda ile birleşik arada duvar , dolanmaca yok kestirme :)
Kötü yönü oda kokabilir.
Bu yüzden bağımsız mutfak

ıraklıysan hiç olmaz yada suriye yada Türkiye yemek kokusu çıkmaz etmez kesinlikle küçük olsada ayrı olmalı diye düşünüyorum.

bazı ırk yada kişiler baharatı fazla kullanıyor koku evi bırak kumaşa koltuğa her yere siniyor o yüzden bize gelmez. ha adı üstünde amerıkan mutfağı belki onlara gider çünkü hazır yemek tarzındalar genelde. bize kesinlikle olmaz diye düşünüyorum

ıraklıysan hiç olmaz yada suriye yada Türkiye yemek kokusu çıkmaz etmez kesinlikle küçük olsada ayrı olmalı diye düşünüyorum.

bazı ırk yada kişiler baharatı fazla kullanıyor koku evi bırak kumaşa koltuğa her yere siniyor o yüzden bize gelmez. ha adı üstünde amerıkan mutfağı belki onlara gider çünkü hazır yemek tarzındalar genelde. bize kesinlikle olmaz diye düşünüyorum
Evden eve değişir bence
Özellikle müstakil evlerde
Tabi havadar bi yerde ise yaz ayında bile Amerikano mutfak olabilir oda kokmaz bence.
Ama genelleme yapcak olsak
Ülkemizde evlerin en az yüzde 90 ı kokar. Belki bu oran daha da yüksektir.

Evden eve değişir bence
Özellikle müstakil evlerde
Tabi havadar bi yerde ise yaz ayında bile Amerikano mutfak olabilir oda kokmaz bence.
Ama genelleme yapcak olsak
Ülkemizde evlerin en az yüzde 90 ı kokar. Belki bu oran daha da yüksektir.
ıraklılar surıyelilere filan git daire kapısını açar açmaz koku vuruyor yüzüne :D kızartma yap eğer elbise dolabın kapalı değilse o bile kokuyor. ha evde kı anlamıyor ama dışarıya giderken yanındakı fark ediyor kokuyu

benim tercihimde ayrı mutfaktan yana hele masa sandalye konacak kadar geniş ve 6 kişi yemeğini rahatça yiyebiliyorsa en güzeli bence

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 116
Geri