Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Apartman Aidat Takip Çizelgesi Örneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Apartman yöneticileri için basit bir excel formatında takip çizelgesi. Daha önce benim kullandığım bir çizelgedir.

İçinde isimleri sildim. 16 dairelik bir liste. siz bunu aşağı doğru genişletebilir veya satırları silerek azaltabilirsiniz.
Bizim apartmanda alınan kararda yönetici aidat vermiyordu. Ben bu alanları sarı renk hücre dolgusu yaptım.
Ek olarak sağ tarafında apartmanda çıkan ek masraflar nedeniyle 3 farklı kutucuk oluşturdum. Bu kutucukları da ister komple silebilir. İsterseniz de başlıklarını değiştirip kullanabilirsiniz.

Fazla tutar olursa kırmızı renk yazı yapıyordum. Örneğin kiracı/ev sahibi fazladan aidat atmışsa kırmızı işaretliyordum. Sonradan bunu kendisine söyleyip bir sonraki ayda düzenliyordum.

En alttada sayfalama yapıyordum. Ben diğer sayfaları sildim. sağ tıklayıp sayfayı çoğalt yapabiliyorsunuz. Bir sonraki yıllarda bu sayfayı çoğaltıp kullanabilirsiniz. Böylelikle geçmiş yılları da saklamış olursunuz.

Exel dosyası aşağıdaki ektedir.

1777399800528.webp

1787213241812.webp

Ekli dosyalar

Son düzenleme: