- Evin Durumu
- Aile Evi
- İlişki Durumu
- Bekar
o günleride çok yakındaBazı şeyleride ilahi adalette çok güzel hallediyor.Sen elini sürmeden sadece seyrediyorsun.
görürüm inş.
çok bekledim
beklemeye devam ediyorum
Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ücretsiz Kayıt Olo günleride çok yakındaBazı şeyleride ilahi adalette çok güzel hallediyor.Sen elini sürmeden sadece seyrediyorsun.
. Bir karşılığı olacaksa yapılır. Olmayacaksa şahsi fikrim yapılmaz. Ne kadar güzel bir söz..Kuruş menfaatim olmadığı gibi bide sorun olduğu zaman koşarak gelenlere çözüm üretiyorum bedavadan.Bide abi ben haklı değilmiyim diyo biri telefonda..öbürü de eve ayağına çağıryor ben haklı değilmiyim komşu diyor.Bide bedavadan arada kalıyorum iyimi.Şundan dolayı yapıyorum .Yöneticiliği Allah muhafaza onlardan biri yapıcak olsa tek ayak üzerinde oynattırırlar.Buna mahal vermeden çözüm üretmeye çalışıyorum.2 yıl kadar apartman yöneticiliği yaptım.
4 katlı 16 daireden oluşan, girişi bodrum kattan olan bir apartmandı.
—Nasıl yönetici oldum?
Mevcut yönetici evini sattığı için bana teklif etti. Bende yöneticiliği kabul ettim. (Başkası da yapmak istemedi zaten) sonra apartman toplantısı gerçekleştirildi. Herkesin görüşü/onayı alındıktan sonra karar alındı. Karar defterine yeni yönetici seçimi yapılmıştır şeklinde yazıldı.
—Bana devreden kişi nasıl yönetici oldu?
Mevcut yöneticinin işini düzgün yapmadığını söyleyen apartman sakinleri toplantı talep etti. Mevcut yönetici de devam etmek istemediğini belirtti. 2 tane aday çıktı ve seçim yapıldı. Karar alındı ve karar defterine yazıldı.
—Apartman yöneticiliği yapılır mı?
Apartman yönetimi için bir yönetmelik var. Bunu da resmi bir iş gibi düşünebilirsiniz. Ben apartman yöneticiliği yaparken huzur hakkı talep ettim. Bizim burada ısınma için kömürlü kazan yakılıyor. Her daire 2 ton kömür alıyor. Ben 1 ton kömür almak ve aidat vermemek konusunda talebimi ilettim ve karara bağlandı. Bir karşılığı olacaksa yapılır. Olmayacaksa şahsi fikrim yapılmaz.
Hangi kişisel hakları.Herkesin verdiği ama kendinin sürünceme ile istediği hakları mı?Ne kadar yanlış değil mi?Kasadaki yedek paradan verip duruyordum hep .Kasa sıfıra inince kızıp bu kararı aldım zatenbina girişine filan,şu daıre aidat verdi şu vermedi gibi şeyler asılmaz kanunen yasak. kişisel hakları korumaya giriyormuş. eleman para vermeyecek milletin hakkına girecek kanunda onu koruyacak on numara sistem.![]()
bizim binada da öyle tipler var. avukata soruyorum bişey yapamazsın diyor.mal sahibi ise atmak çok zor. sürekli olay vs çıkartmalı diyor. 3 4 bin tl alacağınız olsun öyle icraya verelim ki değsin diyor bana. tabi bu süreçte ona bina adına noterden vekalet vereceğim,onun içinde bir para lazım hadi gidere işlersin sonra geri alırsın neysede.İş neden yine haklının mağdur olmasıyla bitiyor o tuhaf. hadi mahkemeye verdin ettin bu sefer karşıdan avukat parası şu bu da kesiliyor insanları anlamakta tuhaf.yani vereceksen ver parayı işte.Hangi kişisel hakları.Herkesin verdiği ama kendinin sürünceme ile istediği hakları mı?Ne kadar yanlış değil mi?Kasadaki yedek paradan verip duruyordum hep .Kasa sıfıra inince kızıp bu kararı aldım zaten
Buraya kadar tamam. Ya aynı kişinin bunları yapıp yapıp ''Yia bu kadar benimle tartışıp duryorsun yapma o zaman bırak sana zorla yöneticilik yaptıran yok''bide utanmadan ''anlayan biri yapsın '' demesine ne dersiniz?bizim binada da öyle tipler var. avukata soruyorum bişey yapamazsın diyor.mal sahibi ise atmak çok zor. sürekli olay vs çıkartmalı diyor. 3 4 bin tl alacağınız olsun öyle icraya verelim ki değsin diyor bana. tabi bu süreçte ona bina adına noterden vekalet vereceğim,onun içinde bir para lazım hadi gidere işlersin sonra geri alırsın neysede.İş neden yine haklının mağdur olmasıyla bitiyor o tuhaf. hadi mahkemeye verdin ettin bu sefer karşıdan avukat parası şu bu da kesiliyor insanları anlamakta tuhaf.yani vereceksen ver parayı işte.
eve gelen icra da artık belirli şeylere haciz konabiliyor.yani temel ihtiyaç olan şeylere dokunamıyorlar.örneğin buzdolabi vs gibi. kısacası :
kanun: haklı mısın?
haklı olan: evet.
kanun: yok öyle bişey![]()
başkası varsa verin gitsin ortak karar önemli.insanlarla uğraşmak her zaman sıkıntılıdır. bazı insanların zeka seviyesinden midir nefsine uyup kendini büyük görmesinden midir bilmem ama tuhaf düşünuyorlar.Buraya kadar tamam. Ya aynı kişinin bunları yapıp yapıp ''Yia bu kadar benimle tartışıp duryorsun yapma o zaman bırak sana zorla yöneticilik yaptıran yok''bide utanmadan ''anlayan biri yapsın '' demesine ne dersiniz?
Verip gittiğin zamanda o ve onun gibi düşünen varlıkların elinde maymun olup her dediklerini yapmakta var ama. Çoğunluk öyle bu binada.başkası varsa verin gitsin ortak karar önemli.insanlarla uğraşmak her zaman sıkıntılıdır. bazı insanların zeka seviyesinden midir nefsine uyup kendini büyük görmesinden midir bilmem ama tuhaf düşünuyorlar.
ona bişey diyemem.her kafadan var uyum ayak uydurmak önemli.Verip gittiğin zamanda o ve onun gibi düşünen varlıkların elinde maymun olup her dediklerini yapmakta var ama. Çoğunluk öyle bu binada.
Daha öncede yazmıştım yine yazayım.Masada 4 kişi var .Ve 3 kişilik yemek var .Ne yaparsın herkes biraz fedakarlık yapar verir onu 4 tabak yaparsın.Bunlar kardeşim ver benim 1 tabak yemeğimi geri kalanı paylaşın diyo nabarsanız yapın hakkımdan paylaşmam diyo.ona bişey diyemem.her kafadan var uyum ayak uydurmak önemli.
bizim yan binada kı eleman biizm otoparka bırakıyor aracını. bi kaç kez önüne çektim anlar belki diye ama nafile bakalım sabrediyorum.insan bu herşeyi bekleyin kendini haklı görende var.
nasıl bir daireymiş öyle 4 dairelik yapmışlar. kentsel dönüşüme uygun değil mi verin gitsin olmadıDaha öncede yazmıştım yine yazayım.Masada 4 kişi var .Ve 3 kişilik yemek var .Ne yaparsın herkes biraz fedakarlık yapar verir onu 4 tabak yaparsın.Bunlar kardeşim ver benim 1 tabak yemeğimi geri kalanı paylaşın diyo nabarsanız yapın hakkımdan paylaşmam diyo.
Adamlar yerleşmiş bi kere bina yeni asansörlü lüx daire elemanlar genç çıkarmı veya satarmı sence.Şehrin merkezinde.Çarşı dibinde hemen yürüyüş mesafesinde.Bide kendi kazançları değil birinin .Alt dairede oturan babası 2 evinden birini buna vermiş .Üstüne yapmış .Geldi padişah gibi kondu eve .Garajda da sürekli önüme parkediyor yolu kapatıyor.nasıl bir daireymiş öyle 4 dairelik yapmışlar. kentsel dönüşüme uygun değil mi verin gitsin olmadı