Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Nasıl Yapılır? Balkon Az Eşya ile Nasıl Değerlendirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sezen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sezen

Evin Yeni Üyesi
Meslek
Asistan
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Bekar
Balkonu biraz daha sadeleştirip minimal bir hale getirmek istiyorum çok büyük bir balkon değil, ama nereden başlayacağımı bilemedim. Şu an küçük küçük bir sürü eşya var, atmaya kıyamıyorum ama kullanmıyorum da. Siz balkon düzenlerken gerçekten neyi tutup neyi eliyorsunuz? Ya da eşyaları koymak için bir dolap almalı mıyım ? Balkonu iyice kalabalık gösterir mi ? Nasıl yapabilirim ?

Benzer Konular

Balkonu biraz daha sadeleştirip minimal bir hale getirmek istiyorum çok büyük bir balkon değil, ama nereden başlayacağımı bilemedim. Şu an küçük küçük bir sürü eşya var, atmaya kıyamıyorum ama kullanmıyorum da. Siz balkon düzenlerken gerçekten neyi tutup neyi eliyorsunuz? Ya da eşyaları koymak için bir dolap almalı mıyım ? Balkonu iyice kalabalık gösterir mi ? Nasıl yapabilirim ?
Öncelikle balkonun ana rengi önemli. Küçük balkonda genelde alan darlığı yüzünden istenilen verim alınamıyor. Ben mesela balkonda gereksiz ne varsa kaldırdım. Herşeyi kaldırın. Eşya varsa bir ince model ayakkabı dolabı. Herşeyi koyun içine. Zemine antrasit gri bir peluş post. Yer varsa iki kişilik minimal bir oturma alanı. Yoksa bir salıncak. Buyrun size konfor alanı. Birde mini sehpa.

Aşırı kalabalık gösterir hele ki eni uzunsa kaçın derim bu düşüncenizden.. Bizim balkonda iki sandalye ve bir ufak sehpa var. Kafi sadelik gibisi yok :) kimi halı falan koyuyor ben hoşlanmıyorum.

Aşırı kalabalık gösterir hele ki eni uzunsa kaçın derim bu düşüncenizden.. Bizim balkonda iki sandalye ve bir ufak sehpa var. Kafi sadelik gibisi yok :) kimi halı falan koyuyor ben hoşlanmıyorum.
Kalabalık göstermeyen minimal boyutta olacak. Mesela küçük boy post halı. Bir de ince uzun ve kısa boy ayakkabı dolapları var hatta onun üzerine süs eşyası koyar aydınlık olur

balkon depo alanı değildir. gereksiz her şeyi çıkarın. zaten alan açılacaktır. Dar dikey dolap kullanabilirsiniz. kapaklı olsun ki dağınıklığı gizlesin. birde beyaz veya açık renk mobilyalar tercih edebilirsiniz alanı geniş gösterir

balkon nasıl olmadı 30 40 cm lık genişliğinde dolap bakın. internette filan ucuza var 2.el filan. ben mutfak dolabini 4 kapaklıydı aldım vurdum balkona valla. ne gerek var yenisini al et kullan gitsin işte :)

gereksizleride yığın içine gitsin. kömürlük vs varsa orası rütübetli ona göre malzeme konabilir.

Bence cok sade bır küçük halı. Esyaları kadırın kıler dolabı gıbı alıp mutfağa koyun. Ikı kişilik kucuk bır masa. Bırde ıkı uc cıcek tamam

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 210
Geri