Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Balkonda bahçede sebze yetiştirme fikirleri

Balkon Müsait İse En İyisi:
Tavandan Aşağiya Sabitleme Kancası Yapıp
15*80 100 cm Uzunluğunda Yatay Saksıları Alt Alta 50 Cm Boşluklu Sıralayıp Bakmak Olacaktır.

Bizim Balkon Uzunlamasına Müsait,Çati Katı Çatıdan Gelen Pimaşi Deldim ve 100 Lt lik Su Deposunda Yağmur Suyunu Depoluyorum.Yazın Yetmeyebiliyor. Harici 5 yada 19 lt lık bidonlarda da su bırıktırıyorum. şebeke suyu ile beslemek sıkıntı.

şimdi köyden 2 tane su pompası getirdim hurda bulaşık makınesinden çıkma.köye gittiğim zamanlarda susuz kalıyor kuruyorlar.buna çözüm olarak zaman ayarlı onları sulama sistemi yapmayı düşünüyorum ama fırsatım olmadı henüz.elektrik vs malzemesi hazır ama işçilik yapacak zaman vs bulamadım henüz. bu işte süreklilik önemli. susuz kalırsa ziyan oluyorlar.

ekeceğiniz ürünler ata tohumu olsun i trail tohumu vs kesinlikle almayın.hem topraği öldürüyor hemde malum genleri değiştirilmiş oluyorlar.
salatalık veya benzeri ürünler için derin saksılar ve organık gübreye ihtiyaciniz var. bence en iyisi taze soğan ve maydanoz ekmek.
evde çıkan çay çöpü, doğal gübre olabilecek şeyleride toprağın altına gömüp üstüne de bitki vs ekebilirsiniz toprağı besler.

kahve atığı,muz kabuğunu parçalayıp 2 3 cm lık kesip suda bekletin. 5 6 saat sonra suyu toprağa dökün bunlar topraği besler.kahve ise kafein vs kaynaklı uyarıcı etki yapar bitki uzar verim artar gibi gibi...

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 682
Geri