Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

banyoda küf sorunu yaşıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
banyoda tavandaki köşelerde siyah küf çıkıyor sürekli, her sildiğimde geri geliyor neden olur bu

Banyo havalandırma penceresi varmı? Bir hafta boyunca pencere açık kalsın. Mümkün oldukça banyonun kapısını açık bırakıp içerideki nemi dışarı atın.

Birde bu durum sürekli devam ediyor mu? Yani büyüyerek / yayılarak mı devam ediyor. Yoksa sabit bir yerde mi? Biraz daha detay verebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Banyo havalandırma penceresi varmı? Bir hafta boyunca pencere açık kalsın. Mümkün oldukça banyonun kapısını açık bırakıp içerideki nemi dışarı atın.

Birde bu durum sürekli devam ediyor mu? Yani büyüyerek / yayılarak mı devam ediyor. Yoksa sabit bir yerde mi? Biraz daha detay verebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
havalandırma mevcut ama kömür duman kokusu geldiği için kapattık. su sızıntısı olabilir belki onu incelettirecez

Şu konuyu inceleyebilirsiniz. Nem olan ortam genellikle küf ortamı oluşturur:

aynı sorun alt komşumuzda meydana gelmişti ve sonrasında biz hem wc hemde banyodaki derzleri yeniledik sıkıntı gitti, ne zaman görsem komşuyu hala sorarım sıkıntı var mı diye..

aynı sorun alt komşumuzda meydana gelmişti ve sonrasında biz hem wc hemde banyodaki derzleri yeniledik sıkıntı gitti, ne zaman görsem komşuyu hala sorarım sıkıntı var mı diye..
derz ney
bizde de
aynı sorun var hep küfleniyo

Bunun bir çözümü yok maalesef. Nem, sıcaklık ve soğukluk olduğu sürece banyolar bu duruma maruz kalıyor. Ben çözümü modern asma tavanlar ile sağladım. Söküp yıkayıp silme olasılığı veren modelleri sayesinde hem kolay temizlenir hemde kolay çıkıp takılabilir. Ben hiç küf yaşamadım bu şekilde üstesinden geldim.

Ekli dosyalar

• images (44).webp
    images (44).webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 69
Eviniz rutubet alıyor demek ki. Elena arkadaşın koyduğu foto iyimiş modern asma tavanlar yani ama ev kira ise değer mi bilemedim. Hoş görünüyor ama.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 827
Geri