Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Bimcell Paket Fiyaları - Nisan 2026

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkesin kullanımına göre paket tercihi farklı oluyor tabiki. sanırım düşük paketlerden çok kar edemedikleri için fiyatlarını yüksek tutarak kar hedefleniyor
Çok doğru. Mesela ben Türk telekom'da 25 GB kullanıyorum 1000 dakika 1000 SMS kullanıyorum yaklaşık 400 küsür fatura ödüyorum benim için çok ideal ama gerçekten ben ev içinde de ev dışında da çok fazla internet kullanıyorum olmazsa olmazlarından bir tanesi ama yine de başka operatörlere göre Uygun yani kişiye özel teklifler tabii ki çıkıyor burada avantajlıyız ama bir göz atmanızı tavsiye ederim. Ama paket tercihi dediğiniz gibi farklı oluyor hiç kullanmayan biriyle çok fazla internet tüketen birini tabii ki tercihi aynı yönde olamaz.

En uygun fiyatları bence Türk Telekom veriyor. Daha da ucuzu Bimcell. Zaten TT altyapısı kullanıyor.
dahası varmı bilmem. Bim'in bu kadar ucuz olduğunu da düşünmüyordum iyiymiş valla

En uygun fiyatları bence Türk Telekom veriyor. Daha da ucuzu Bimcell. Zaten TT altyapısı kullanıyor.
dahası varmı bilmem. Bim'in bu kadar ucuz olduğunu da düşünmüyordum iyiymiş valla
bu binselliin yine en pahalı hali
eskiden çok daha ucuzdu

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 1.650
Geri