Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Böyle güzel bir fincan buldum

Nazlı._hanım

Ev Sakini
Meslek
Öğrenci
Evin Durumu
Aile Evi
İlişki Durumu
İlişkisi Var
IMG_0045.webp

Valla arkadaşlar gerçekten aşırı güzel ve estetik duran bir fincan takımı buldum instagram üzerinden satın aldım fiyatı 620 TL idi kargo hızı iyiyidi kısa sürede teslim edildi gören herkes resmen bayılıyor yani masada duruşu o kadar şık ki anlatamam ben alırken acaba narin midir hemen kırılır mı diye korkmuştum ama sağlamlığı da gayet iyi çıktı baya kaliteli bir set yapmışlar aslında mağazada bir sürü farklı deseni olan modelleri de vardı hepsi birbirinden güzeldi ama ben en son buna karar verdim ve gerçekten çok memnun kaldım hem çok şık hem de kaliteli bir şey arayan varsa kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız

Son düzenleme:

Benzer Konular

Kahve fincanı vazgeçilmez en güzel hediyelerden biri sanırım. Kahve düşkünü bireyse aldığın kişi sayısız fincanı olsa da yeni tasarım fincanlarda kahve içmek onu mutlu edecektir. Sizin aldığınız pakette de ekstra mum ve kahve detayı çok güzel düşünülmüş. Bu şekilde direkt hediye de yapılabilir yani.

Güzelmiş güle güle kullanın. Fincanların bile artık bambaşka bir piyasası oluştu. O kadar pahalı fincanlar varki bazen fiyatını görünce oha diyorum yani

Caremica fincan takımları güzel ama bu da güzel gibi duruyor. Yalnız instagram üzerinden alışveriş yapmayı sevmiyorum ben. Daha güvenilir alışveriş siteleri tercih edilmeli sanki.

Yalnız instagram üzerinden alışveriş yapmayı sevmiyorum ben.
Bende öyleyim. Pek güvenilir gelmiyor. İade ve değişimde hep sorun yaratıyorlar. İçlerinde gerçekten iyi satıcılar tabiki vardır ama genelde Trendyolda mağazası varmı ona bakarım sonra sipariş veririm

Bende öyleyim. Pek güvenilir gelmiyor. İade ve değişimde hep sorun yaratıyorlar. İçlerinde gerçekten iyi satıcılar tabiki vardır ama genelde Trendyolda mağazası varmı ona bakarım sonra sipariş veririm
Bir kere annem benden habersiz saç düzleştirici tarak siparişi vermiş İnstagram üzerinden :) Kadının verdiği ilk ve son sipariş oldu zaten :) Bana da bir ballandıra ballandıra anlatıyor ki: "Çok uygun fiyatı, herkes çok memnunmuş, yüzlerce yorum var..." Hemen iptal etmesini söyledim. İptal için kendisini arayan kadının konuştuğu Türkçe'nin bile düzgün olmadığını söyledi önce. Sonrasında anneme önce mesajlar gelmeye başladı: avukatlık bürosuna verildiğini, icraya verildiğini... belirten. Bu da yetmedi aradılar... :) Kurtulana kadar canı çıktı. Onun için özellikle tavsiyemdir: En azından kapıda ödeme seçeneği olan yerlerden sipariş verilmemeli.

Ekli dosyayı görüntüle 129

Valla arkadaşlar gerçekten aşırı güzel ve estetik duran bir fincan takımı buldum instagram üzerinden satın aldım fiyatı 620 TL idi kargo hızı iyiyidi kısa sürede teslim edildi gören herkes resmen bayılıyor yani masada duruşu o kadar şık ki anlatamam ben alırken acaba narin midir hemen kırılır mı diye korkmuştum ama sağlamlığı da gayet iyi çıktı baya kaliteli bir set yapmışlar aslında mağazada bir sürü farklı deseni olan modelleri de vardı hepsi birbirinden güzeldi ama ben en son buna karar verdim ve gerçekten çok memnun kaldım hem çok şık hem de kaliteli bir şey arayan varsa kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız
Ay ama ne kadar tatlı ve hoş duruyor. Paketlemesi de çok güzel olmuş. Gerçekten hem sade hem şık her alanda da kullanılabilir. Ne diye geçiyor ismi acaba? Yoksa direkt görsel arama yaparak arattıracağım o kadar güzel ki anlatamam. Trendyol gibi uygulamalarda da vardır muhakkak hemen Bir fiyat araştırması yapacağım.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 371
Geri