Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Bu ne deliği

Ayşegül

Ev Sakini
Evin Durumu
Kiracı
1000039992.webp

Baya önce evi ilaçlamıstık bugün bunu gördüm fare mi kemirmis yoksa odun yiyen bir böcek mi. Evi ilaclamamiz gerekir mi

Benzer Konular

sanki bir darbe yada arka taraftan bir şey çakılmışta öyle olmuş gibi algıladım

emniyet olarak o kısma hırdavatçılarda olan köpük kullanabilirsiniz az miktarda sıkabilirsiniz, aldığınız yere onlara mevzuyu söylerseniz yardımcı olurlar , fareler bu köpüğü kemiremiyormuş galiba gıcırtı sesinden dolayı sanırsam, hem başka böcekler filan da girmemiş olur o açıklıktan, aşağıda ki resimde ki yada benzeri olabilir..

110000020962653.webp

Yan taraftan biri matkapla delik delmiş gibi yada önceden orda ağaç budağı vardır biri çarpınca düşmüş olabilir böcek işi gibi durmuyor sanki.

ben o deliği zeminde diye düşündüm ama galiba tavanda. eğer tavanda ise soba borularını telle tutturmak için kanca atılır o kancanın deliğide olabilir

ben o deliği zeminde diye düşündüm ama galiba tavanda. eğer tavanda ise soba borularını telle tutturmak için kanca atılır o kancanın deliğide olabilir
böyle diyince bende sağdan soldan her açıdan baktım :)
Harbi tam olarak nerede bu parça :)
Fotoğrafın yönü doğru mu acaba

Bana kalirsa bu bilinçli yapılmış. Kemirme bu kadar düzgün olmaz diye düşünüyorum. Kablo çekmek için olabilir. Bence de dolgu malzemesi ile doldurmanız ve takip etmenizi öneririm. Ama büyük olasılıkla bilinçli yapılmış diye düşünüyorum. Kullanım amacıyla açılmış öyle kalmış duruyor. Bir farenin bu kadar pürüzsüz bir yer açabileceğini düşünmedim şaşırtıcı 🙏🏻

Kapı Pervazı mı ne kı orası? muhtemelen vida atmışlar oraya yoksa haşerenin işi değil. kaldı kı olsa ne olacak küçücük delik bişey olmaz. en fazla karınca vs geçer içinden.

Aklıma kamera mı koymuşlar geldi ama tabi ki latife o kadar ufak bir delikte duracak bir kamera yoktur herhalde :) Kablo içindir arkadaşların dediği gibi.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 459
Geri