Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Buharlı temizleyici kesinlikle her evde olmalı!

myseriii

Evin Müdavimi
Meslek
Öğretmen
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Yıllardır ev daha temiz olsun diye yer silme kovaları, elektrikli süpürgeler, çeşit çeşit temizlik bezleri, organik ya da kimyasal bir sürü deterjan denedim. Ama evimi tertemiz yapmak için bir makine yetiyormus. Buharlı temizlik makinesi evdeki birçok makinenin yerini tuttuğu gibi gerçekten içime sinen bir temizlik showu yaptı diyebilirim. Duvarlar, pencereler, zeminler, banyodan tutunda koltuklara kadar her yerde kullanır oldum. Buhar sayesinde mutfak fayanslarinda ve mutfak dolaplarında yağlanmaya bağlı lekeler gitti. Eskiden olsa birkaç deterjanı karıştırıp iyice ovalamam gerekiyordu ama şimdi isim daha kısa sürede bitiyor. Evime ve çocuklarıma daha fazla zaman ayırmamı sağladığı için bu makine bizim evde hayatın akışını değiştirdi diyebilirim.

Fotoğraftaki range home markasının çok amaçlı buhar temizleme cihazı marketlerde 4.250₺ fiyat etiketiyle satışta. Çeşitli başlıkları var. Zemin için, koltuklar için, cam için ayrı ayrı başlıklar mevcut. Yüksek basınç içinde başlığı mevcut.
Marka fark etmeksizin çok amaçlı kullanım saglayanlarindan alın derim.

Ekli dosyalar

• IMG_20260330_153848.webp
    IMG_20260330_153848.webp
    546,9 KB · Görüntüleme: 69

Benzer Konular

Karcher’in bugarlı makinesini kullanıyorum bende. Gerçekten en zorlu kirleri bile kolaylıkla temizliyor. Deri koltuktaki lekeler bile çıkıyor. İmkan varsa alınmalı bencede

Karcher’in bugarlı makinesini kullanıyorum bende. Gerçekten en zorlu kirleri bile kolaylıkla temizliyor. Deri koltuktaki lekeler bile çıkıyor. İmkan varsa alınmalı bencede
Kracher markasının ürünleri her zaman için çok kaliteli zaten profesyonel temizlik cihazları satıyorlar. Bütçesi bir tık yüksek olsa da kesinlikle verdiğiniz paraya değiyor. Bende kiwi markasının almıştım ama istediğim performansin biraz altında kaldı.

instagramda özellikle videolarını görüyorum. bu tür temizlik videolarını görünce bağımlılık oluyor sürekli izliyorum. gerçekten güzel iş çıkarıyor

instagramda özellikle videolarını görüyorum. bu tür temizlik videolarını görünce bağımlılık oluyor sürekli izliyorum. gerçekten güzel iş çıkarıyor
Bende temizlik videolarından sonra aldım hatta çok övülen bir ürün acaba satılsın diye mi reklamı bu kadar yapılıyor diye düşündüm. Airfry gibi sonunda hüsran yaşamak istemiyordum ama korktuğum olmadı tertemiz oluyor her yer

Yıllardır ev daha temiz olsun diye yer silme kovaları, elektrikli süpürgeler, çeşit çeşit temizlik bezleri, organik ya da kimyasal bir sürü deterjan denedim. Ama evimi tertemiz yapmak için bir makine yetiyormus. Buharlı temizlik makinesi evdeki birçok makinenin yerini tuttuğu gibi gerçekten içime sinen bir temizlik showu yaptı diyebilirim. Duvarlar, pencereler, zeminler, banyodan tutunda koltuklara kadar her yerde kullanır oldum. Buhar sayesinde mutfak fayanslarinda ve mutfak dolaplarında yağlanmaya bağlı lekeler gitti. Eskiden olsa birkaç deterjanı karıştırıp iyice ovalamam gerekiyordu ama şimdi isim daha kısa sürede bitiyor. Evime ve çocuklarıma daha fazla zaman ayırmamı sağladığı için bu makine bizim evde hayatın akışını değiştirdi diyebilirim.

Fotoğraftaki range home markasının çok amaçlı buhar temizleme cihazı marketlerde 4.250₺ fiyat etiketiyle satışta. Çeşitli başlıkları var. Zemin için, koltuklar için, cam için ayrı ayrı başlıklar mevcut. Yüksek basınç içinde başlığı mevcut.
Marka fark etmeksizin çok amaçlı kullanım saglayanlarindan alın derim.
Kalabalık ve büyük evlerde bence hijyen önemli. Küçük evde yaşadığım için şuan ihtiyaç duymuyorum. Büyük evlerdeki temizliğin kalıcılığı önemli olduğundan sanırım. Detaylı temizlik şirketlerinin de olmazsa olmaz kullanım araçlarından bir tanedir. Kullanımı hızlı olmasından da kalıcılığı ön plana çıkarıyor.

Kalabalık ve büyük evlerde bence hijyen önemli. Küçük evde yaşadığım için şuan ihtiyaç duymuyorum. Büyük evlerdeki temizliğin kalıcılığı önemli olduğundan sanırım. Detaylı temizlik şirketlerinin de olmazsa olmaz kullanım araçlarından bir tanedir. Kullanımı hızlı olmasından da kalıcılığı ön plana çıkarıyor.
Evet büyük evlerde gerçekten ihtiyaç hele ki evin içerisinde hasta biri varsa ve ya hijyen noktasında dikkat edilmesi gereken bir durum varsa mutlaka dezenfekte özelliginden dolayı kullanilmali

Evet büyük evlerde gerçekten ihtiyaç hele ki evin içerisinde hasta biri varsa ve ya hijyen noktasında dikkat edilmesi gereken bir durum varsa mutlaka dezenfekte özelliginden dolayı kullanilmali
Tabii, eğer hanede yaşayan bir kişi de bile ciddi mikrop toz ve bunlara benzer alerjik hastalıklar veya daha büyük hastalıklar varsa evlerde bu tarz kullanımları ben gerçekten öneriyorum. Ciddi anlamda toz Bahar polen ve güneş ışığı alerjisi olan biri olarak, benim gibi bu durumu yaşayanlar için hijyenik olabiliyor. Zaten derinlemesine temizlik yapan şirketler de detaylı temizlik adı altında bu buharlı makineler ile üst düzey bir temizlik hizmeti veriyor. Aslında bu makineler çoğu alanlarda kullanım açısından fayda sağlarken, kullanımı da oldukça basit. Hani insan kendisi alıp büyük evin konforu için haftada bir düzenli olarak bu temizliği yapabilir. Özellikle çocuklu ailelerde de veya (hayvansever bir toplumdayız) hayvan besleyen hanelerde de aynı şekilde toz ve tüylere karşı bu temizliği bence ciddi anlamda öneriyorum.

Dediklerinize bende katılıyorum sadece ev içinde degil otomobil temizliğinde de kullanılıyor.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 226
Geri