Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Deneyim Bulaşık makinesinin çalışıp sonra kapanması sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leila

Evin Müdavimi
Evin Durumu
Kiracı
Herkesi iyi günler. Beko marka bulaşık makinemde yaşadığım bir sorundan sizlere bahsetmek istiyorum. Böyle bir durumda sizler de boşa para harcamayın. En azından bir denemiş olursunuz.

Sorun şöyle oluştu. BUlaşık makinemi çalıştırıyorum ilk başlangıçta su alıyor güzel şekilde çalııyor 30-40 saniye sonra makine kendini kapatıyor. Yani çalışmayı durduruyor. İçini temizledim, tüm filtrelere baktım- resetleme yaptım. yani her şeyi denedim. Çözemeyince servisi aradım çağırdım.

neyse servis geldi makineyi çalıştırdı ve su basınçlı geliyor sorun bundan kaynaklı dedi basınç düzenleyici aparat alacaksınız dedi. Bende tamam dedim. Sonra da vanayı yarım çevirsek su az gelse olmaz mı diye düşününce denedim ve oldu. sadece srvis ücreti vermiş oldum. Yani adamlara sadece gelmeye 750 lira para aldı.

sizin de aklınızda olsun eğer olurda böyle bir durumla karşılaşırsanız en azından vanayı biraz kısıp deneyin belki aynı problemdir.

o kadar basınçlı geliyorsa musluk yada diğer parçalarada zarar verir yada tazıklı akar. ölçüm vs yaptı mı peki? yanı emin miymiş bu konudan olduğuna

Tamamen marka ile alakalıdır zannımca çünkü bizim makine eski olduğu halde hiç böyle bir sorun yaşamadım. Ama vana demişsiniz aklımız da olsun belki lazım olur.

Herkesi iyi günler. Beko marka bulaşık makinemde yaşadığım bir sorundan sizlere bahsetmek istiyorum. Böyle bir durumda sizler de boşa para harcamayın. En azından bir denemiş olursunuz.

Sorun şöyle oluştu. BUlaşık makinemi çalıştırıyorum ilk başlangıçta su alıyor güzel şekilde çalııyor 30-40 saniye sonra makine kendini kapatıyor. Yani çalışmayı durduruyor. İçini temizledim, tüm filtrelere baktım- resetleme yaptım. yani her şeyi denedim. Çözemeyince servisi aradım çağırdım.

neyse servis geldi makineyi çalıştırdı ve su basınçlı geliyor sorun bundan kaynaklı dedi basınç düzenleyici aparat alacaksınız dedi. Bende tamam dedim. Sonra da vanayı yarım çevirsek su az gelse olmaz mı diye düşününce denedim ve oldu. sadece srvis ücreti vermiş oldum. Yani adamlara sadece gelmeye 750 lira para aldı.

sizin de aklınızda olsun eğer olurda böyle bir durumla karşılaşırsanız en azından vanayı biraz kısıp deneyin belki aynı problemdir.
Servis ücretleri uçmuş cidden. Bende sorunları hep YouTube platformuna yazarak çözüyorum. Bence faydalı olabilecek durumlar var. En azından fikir verici

Servis ücretleri gerçekten uçmuş durumda makineniz yeni değilse servise vermek yerine yeni makineye bakmak bazen daha mantıklı olabiliyor
Geçen benim bulaşık makinem arıza çıkardı servisle konuştuktan sonra yeni mi baksam diye düşünmedim değil

bizim makinada suyu ısıtmamaya başladı servis 8 bin tl masraf çıkardı ozaman 3 harflilerde 10 bin tl idi kararsız kaldık makinadan menmunduk ne yenisi aldık ne yaptırdık elde yıkıyoruz kararsızlıktan unuttuk makinayı :)

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 2.626
Geri