Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Büyük evden küçük eve taşınırken eşyaları nasıl sığdırabilirim?

sessizbilge

Ev Sakini
Meslek
Çalışmıyorum
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
4 odalı büyük bir evden 2 odalı bir eve geçmem lazım bir de kullanılmayan bir oda daha var yani 3 oda gibi eşyalarım gideceğim eve nasıl sığacak bilmiyorum. Bir şekilde eşyaları yerleştirmek lazım. Önerisi olan var mı?

Benzer Konular

öncelikle gereksiz olan her türlü giysi, eşyayı elden çıkaracaksın. kullanılabilir olan, işe yarayacak olanları bağışlayabilirsin. ihtyç sahiplerine verebilirsin. Sonra da bol bölmeli dolaplar alacaksın. büyük mobilyalar yerine daha minimal mobilyalar tercih etmen lazım. eğerki büyük mobilyalar varsa küüçklerle değiştirilebilir

1 yıldır kullanmadığın eşyaları ciddi ciddi sorgula. belki lazım olur diye bekletmek en büyük tuzak. bağışla gitsin.

Dikey alanı kullanmaya özen göster. Yüksek raflar kullan. Dolap üstlerini kullan. Kapı arkası askılar her zaman işe yarar. Yere değil, yukarı doğru yerleşmeye çalış. bu alanı iyi kullanmanı sağlar. 1+1 evde kalkırken çok iişime yaradı.

Çok amaçlı eşyalar her zaman çok işine yarayacak. Bazalı yatak (altı depo gibi olur) Sandıklı puf / sehpa ve katlanabilir masa çok iş görecek.

Yorgan, kıyafet gibi hacimli şeylerde vakumlu poşet ve hurç inanılmaz yer kazandırıyor.

Ev küçükse umarım gömme bir dolabı vardır gömme dolaplar evde çok işe yarıyor bazen de holde geniş bir gömme oluyor şanslıysanız :) umarım vardır yoksa da binada size ayrılan bir ardiye falan depo var mı bazı sitelerde oluyor ama apartman ise bilemem. Ya da kullanmadığınız oda var ise kutu kutu dizeceksiniz artık.

dolap lazım başka alternatif yok. müsait akrabalarınız varsa kıymetli olmayan eşyalarını verin kömürlük vs gibi yerlere koysunlar. kadınlar bu konuda takıntılı herşeyi zulalıyorlar oyuncak şu bu kullanmadıklarınızı direk satın gitsin. elbise dir eşyadır dolap letgo uygun fiyatlı verin gitsin bence.

4 odalı büyük bir evden 2 odalı bir eve geçmem lazım bir de kullanılmayan bir oda daha var yani 3 oda gibi eşyalarım gideceğim eve nasıl sığacak bilmiyorum. Bir şekilde eşyaları yerleştirmek lazım. Önerisi olan var mı?
Öncelikle şunu belirteyim büyük evden küçük bir eve geçerken eşyaları komple verip daha minimalist düşünmek yeterli tabii bütçe varsa çünkü hiç bir şekilde sığmıyor

Malesef hersey sığmıyor. En kullanılır olan modelleri alıp dıgerlerını elemek lazım. Kullanımı rahat olan ve cok yer kaplamayan eşyalarınızı tercih edin. Butcenız varsa mınımal ev düzenine geçin

Büyük evden küçüğe geçerken eşyalarınızı elemeli, vakumlu poşetler ve dikey raflar kullanmalısınız. İhtiyaç fazlasını bağışlamak veya satmak yer açmak için en etkili yöntemdir.

Ay taşınmak çok zor ya iğrenç bir vaziyet. 4 odadan 2 odaya geçiş kahreder insanı hele ki çok eşya varsa artık dolaplara koyacaksınız ya da geçtiğiniz yeni yerde altta apartmanda depo varsa şanslı olursunuz.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 234
Geri