Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Bilgi Cam Balkonda doğalgaz havalandırma nasıl olmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Cam balkon olan binalarda doğalgaz havalandırma delikleri rastgele açılmıyor. Genel olarak bunun da bir standardı var.

Bir delik iten kombi bacası çıkıyor. Diğer delik ise doğalgaz kaçağı olması veya ocaktan vs gaz sızması durumunda gazın dışarı tahliyesini sağlıyor.

Fotoğraftaki gibi iki Menfez arası mesafe buradaki gibi olması gerekiyor

IMG_9866.webp

Bu standartlar can sağlığı için önemli

Benzer Konular

Bu aslında pek ciddiye alınmayan ama çok önemli olan bir durum. Bu menfezden soğuk geldiği için üstünü kapatan çok kişi biliyorum. Olası bir kaçak halinde gelecek kazanın sonucu ağır olur. Birçok kişi gaz kaçağı olsa kokusundan anlarım diye bakıyor konuya ama öyle olmuyor. Bu tür bir kaza haberi çok olmaması da insanları rahatlığa itiyor ama olmayacak diye bir kesinlik yok.

Bu aslında pek ciddiye alınmayan ama çok önemli olan bir durum. Bu menfezden soğuk geldiği için üstünü kapatan çok kişi biliyorum. Olası bir kaçak halinde gelecek kazanın sonucu ağır olur. Birçok kişi gaz kaçağı olsa kokusundan anlarım diye bakıyor konuya ama öyle olmuyor. Bu tür bir kaza haberi çok olmaması da insanları rahatlığa itiyor ama olmayacak diye bir kesinlik yok.
Bildiğim kadarıyla doğalgaz kokusu anlaşılmıyor, öyle bir şey duymuştum emin değilim

Çürük sarımsak yumurta kokusu gibi diye biliyorum

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 433
Geri