Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Çamaşırlarınızda mis gibi koku bırakar o fiyat performans ürünü

Nazlı._hanım

Ev Sakini
Meslek
Öğrenci
Evin Durumu
Aile Evi
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Çamaşır bakımında bir efsane olan Yumoş Extra Beyaz Gül, konsantre formülüyle giysilerinize sadece yumuşaklık değil, aynı zamanda büyüleyici bir tazelik katıyor. "Beyaz Gül"ün zarif ve kalıcı kokusunu kumaş liflerine hapseden bu yumuşatıcı, giysilerinizin dokusunu koruyarak yıpranmalarını engellemeye yardımcı oluyor. Zincir marketlerde fiyatı 150 200 bandında değişiyor kesinlikle tavsiye ederim
IMG_0410.webp

Son düzenleme:

Benzer Konular

Çamaşır bakımında bir efsane olan Yumoş Extra Beyaz Gül, konsantre formülüyle giysilerinize sadece yumuşaklık değil, aynı zamanda büyüleyici bir tazelik katıyor. "Beyaz Gül"ün zarif ve kalıcı kokusunu kumaş liflerine hapseden bu yumuşatıcı, giysilerinizin dokusunu koruyarak yıpranmalarını engellemeye yardımcı oluyor. Zincir marketlerde fiyatı 150 200 bandında değişiyor kesinlikle tavsiye ederimEkli dosyayı görüntüle 266
Yumoş markasının hem yumuşatıcı hem de sıvı deterjanlarını kullanıyorum. Her kokusu birbirinden güzel. Ben bugüne kadar bütün markaları denedim ama Yumoş da durdum. Hem sıvı deterjan olarak hem de yumuşatıcı olarak başka bir tercihim asla olamaz. Bütün renklerini aldım her ikisinin de. Benim de favorim pembe ve mor olandan yana şu an tek tek baktığım zaman kokularına yine aynı fikirdeyim...

Yumoş markasının hem yumuşatıcı hem de sıvı deterjanlarını kullanıyorum. Her kokusu birbirinden güzel. Ben bugüne kadar bütün markaları denedim ama Yumoş da durdum. Hem sıvı deterjan olarak hem de yumuşatıcı olarak başka bir tercihim asla olamaz. Bütün renklerini aldım her ikisinin de. Benim de favorim pembe ve mor olandan yana şu an tek tek baktığım zaman kokularına yine aynı fikirdeyim...

Ekli dosyalar

• Snapchat-1592837799.webp
    Snapchat-1592837799.webp
    237,2 KB · Görüntüleme: 81
  • Snapchat-1592837799.webp
    Snapchat-1592837799.webp
    237,2 KB · Görüntüleme: 73
Yumoş ürünleri çok kaliteli denemek gerekir

Benimde kokusu hoşuma gittiği için bu ikisini aldım hangi marketten aldım hatırlamıyorum. A101 bim veya şok genelde buralardan alıyorum. Buralarda var
IMG_7603.webp

her türlü çamaşır yumuşatıcının kimyasal ve zararlı olduğunu düşünüyorum. Evet güzel kokuyor ama zarar veriyor hiç farketmeden arkadaşlarımdan bilirim annesine bunlar niye kokmuyor diye bol bol yumuşatıcı koyduruyorlar öylede bi durum var

her türlü çamaşır yumuşatıcının kimyasal ve zararlı olduğunu düşünüyorum. Evet güzel kokuyor ama zarar veriyor hiç farketmeden arkadaşlarımdan bilirim annesine bunlar niye kokmuyor diye bol bol yumuşatıcı koyduruyorlar öylede bi durum var

Kimyasal kullanmak istemeyen kullanıcılar için yeni bir seçenek araştırdım. İnceleyiniz hiç fena durmuyor. Olumlu yorumlar da almış.

Ekli dosyalar

• images (48).webp
    images (48).webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 67
Bazısı cok agir kokuyor buna yumoşta dahil. Peros mavi aliyordum vegan diye.

Boykot ürünlerinden uzak durmakta fayda var. en son hangi üründü birinde bakanlık ceza kesmişti. reklamda atıyorum 1 yıkamada mı ne diyordu 4 5 yıkamada mı ne sonuç veriyormuş. yanıltıcı beyan mı ne bişeyden baya ceza yazıaşlardı bunlara.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 270
Geri