Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

CarrefourSA 300 TL indirim kodu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o 300₺ için kaç ₺ lik alışveriş yapmak gerekiyor.
çünkü 3 harfli marketlerin ürünleri karfursadan daha ucuz

Payfour kullananlara da çok ciddi indirimler yapılıyor. Bunu da öneriyorum arkadaşlar.

Bu kupon olaylarını hiç anlamıyorum 3oo tl kuponu kim bilir kaç binlik alışverişe veriyorlar. Carrefour da az değil evcil dostlarımız için mamalar çok pahalı ben uygun birşey göremiyorum orada sevimsiz geliyor bana mağazaları.

CarrefourSA mobil uygulamada geçerli ilk alışveriş için 300 TL indirim kodu yayınlamış.
Güzel bir kupon, ilgilenenler kullanabilir.

Kupon kodu
Kod:
ILK300
Düzenli buradan alışveriş yapanlar için çok çok iyi bir fırsat. Ben tercih edebilirim mesela. Çünkü insan alıştığı market dışına alışveriş yapamıyor Bir de CarrefourSA gibi büyük marketler Büyük şehirlerde daha büyük avantajlar sağlıyor ve outlet ürünleri daha fazla oluyor. Evet belli bir miktar üzerine bu indirim yapılmıştır ama mesela uygulama indirenlere ve online olarak alanlara da büyük imkan sağlar bu kuponlar.

CarrefourSA mobil uygulamada geçerli ilk alışveriş için 300 TL indirim kodu yayınlamış.
Güzel bir kupon, ilgilenenler kullanabilir.

Kupon kodu
Kod:
ILK300
Bende kullanmıştım ama zincir marketlerle aynı ücrete geliyor

Carrefour aşırı pahalı bir market.. migrosla yarışır elbet güzellikleri de var ama çoğu fasa fiso. Kampanya ile de çok ucuza gelmiyor.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 391
Geri