Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Çaydanlıktaki kireç kalıntıları nasıl geçer?

myseriii

Evin Müdavimi
Meslek
Öğretmen
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Evimizdeki sular yoğun olarak kireçli olduğundan dolayı çaydanlığın dibinde sık sık kireçlenme oluyor. Kireç çözücü kullandığımda çaydanlıktaki koku bir iki gün geçmiyor ve içtiğimiz çayda da koku oluyor. Bu tür kireçleri önlemek için neler yapabilirim?
Kireci temizleyecek doğal yöntemler neler? bilen varsa ve yazarsa sevinirim

Ekli dosyalar

• 17757677015252266057658618311370.webp
    17757677015252266057658618311370.webp
    879,2 KB · Görüntüleme: 96

Benzer Konular

Porçöz ve karbonat diyorlar ama ben hiç çıkaranı göremedim ne yazık ki. Her çaydan sonra yıkamak gerekiyor anlaşılan.. Üstünü bir şekilde telliyoruz ama aşağısının kireci kötü ya birde o kaldıkça kotü koku yapmakta.

Limon Tuzu nu denediniz mi..? Bir çay kaşığı yeterli..
annemden görmüştüm, önce limon tuzu ile kaynatıyordu sonrada tekrar boş su kaynatıyordu..

Limon Tuzu nu denediniz mi..? Bir çay kaşığı yeterli..
annemden görmüştüm, önce limon tuzu ile kaynatıyordu sonrada tekrar boş su kaynatıyordu..
hayır denemedim sadece limonla ovalamayı biliyordum oda pek etki etmemişti limon tuzu ile olanı deneyeceğim bugün çok teşekkür ederim yardımın için

Doğal olan her şeyi denedim ama en kesin sonucu veren ve en temiz yapan kireç çözücü oldu.

Evimizdeki sular yoğun olarak kireçli olduğundan dolayı çaydanlığın dibinde sık sık kireçlenme oluyor. Kireç çözücü kullandığımda çaydanlıktaki koku bir iki gün geçmiyor ve içtiğimiz çayda da koku oluyor. Bu tür kireçleri önlemek için neler yapabilirim?
Clonet markasının pembe sprey kireç çözücüsü var. Bütün alanlardaki kireci gerçekten tamamıyla yok ediyor. Bu kireç sökücü ile kaynatmanızı tavsiye ederim. Fakat bu işlemden sonra kireç çıktıktan sonra da bir veya iki kez çaydanlığı temiz su ile kaynatırsanız çok daha etkili olur diye düşünüyorum.

Kireç çözücü kullandıktan sonra güzelce durulamak. sonrasında da içine ağzına kadar (çok az pay bırakıp) kaynatmak gerekiyor. kaynattıktan sonra tekrar durulayın. sonra kullanınç

Clonet markasının pembe sprey kireç çözücüsü var. Bütün alanlardaki kireci gerçekten tamamıyla yok ediyor. Bu kireç sökücü ile kaynatmanızı tavsiye ederim. Fakat bu işlemden sonra kireç çıktıktan sonra da bir veya iki kez çaydanlığı temiz su ile kaynatırsanız çok daha etkili olur diye düşünüyorum.
Kireç çözücü kullandıktan sonra kaynatinca koku gidiyor galiba bu yöntemi bir deneyim

Kireç çözücü kullandıktan sonra güzelce durulamak. sonrasında da içine ağzına kadar (çok az pay bırakıp) kaynatmak gerekiyor. kaynattıktan sonra tekrar durulayın. sonra kullanınç
Evet galiba duruladiktan sonra bir kere kaynatinca koku kalmıyor bu mutlaka yapmam lazım püf noktasını buldum

Kaynatmadan geçmiyor ve ayds bir yenilemekte fayda var. Kireç sökücü istemesseniz limon tuzunu suyla kaynatın gerçekten hem doğal hem de etkili

sular yüzünden tat alamıyorum yeminle... trabzona gidip geri dönünce çay içemez hale geliyorum.bildiğin kireç içiyoruz...

suyu çok bekletip kaynatmamaya bakın derim.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 323
Geri