Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Çekiş gücü azalan elektrikli süpürgenin performansı nasıl artırılır?

sessizbilge

Ev Sakini
Meslek
Çalışmıyorum
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Hangi elektrikli süpürge olursa olsun belirli bir süre sonra çekim gücünde azalma oluyor. İlk zamanlara oranla elbette makinelerde bir yipranma meydana geliyor ama çekim gücünün yeniden eski haline gelmesi için en azından iyileştirilmesi için neler yapıyorsunuz? Filtre temizliği benim kullandığım en uygulanabilir yöntemlerin başında geliyor. Sizde uygulamalarınızı yazar mısınız?

Yıkanabilir filtreyse ayda 1 yıka, ama tam kurutmadan kesinlikle takma
Torbalıysa tamamen dolmasını bekleme, %70-80’de değiştir. Torbasızsa hazneyi her kullanımda boşaltmak bile fark ediyor.
İçine kaçan küçük bir cisim bile çekişi ciddi düşürür. her yerini kontrol et.
Makinenin arkasındaki hava çıkışlarını toz kaplayabiliyor. Orayı da silmek performansı artırıyor

Toz torbasını değiştirin büyük ihtimal tıkanmıştır pislikten.. Biz eski model kullanıyoruz bilmiyorum hala torbalı kullanan var mı

Hangi elektrikli süpürge olursa olsun belirli bir süre sonra çekim gücünde azalma oluyor. İlk zamanlara oranla elbette makinelerde bir yipranma meydana geliyor ama çekim gücünün yeniden eski haline gelmesi için en azından iyileştirilmesi için neler yapıyorsunuz? Filtre temizliği benim kullandığım en uygulanabilir yöntemlerin başında geliyor. Sizde uygulamalarınızı yazar mısınız?
Aslında iç dış komple temizlemek lazım bu filtresini özellikle temizliyorlar hangi süpürge olursa olsun evet dediğiniz çok doğru zamanla çekim gücü düşüyor filtresini iyice temizlemek gerekirse karbonat sirke veya daha doğal yöntemlerle temizlenmiyorsa kimyasallarla temizlemek gerekiyor çünkü fitre bir makine için çok önemli ama filtre temizliğinde duyduğum ve kendim kullanmaya fırsat bulamadım benim de denemek istediğim bir yöntem var makine filtrelerini özellikle sirke ile ve karbonatla temizlemenin yanı sıra bulaşık tableti ile temizleyeni duymuştum

bu tür arızaların genelde filtreden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. bizim evimizde de sık sık filtre kaynaklı süpürge çekişi düşüyor. filtreleri, hava giriş çıkışlarını güzelce temizleyin. filtreleri yıkayarak temizliyorsanız eğer güzelce kurumasını bekleyin. Allah korusun makina motoru elden gider

kullanılan hortum vsleride kontrol edin gücü çok fark etmez motor sonuçta. ara hortum vs ler zamanla hava kaçırabilir. makıne çalışırken duman testi yapabilirsiniz. boru etrafında duman gezdirin vakum oluyor mu kontrol edin

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 165
Geri