Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Çeyiz Sandığı Önerisi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Çeyiz hazırlığında olanlara çok güzel bir sandık önerisi 💛Çeyiz sandığı hem kullanışlı hem de çok şık bir parça.İçine eşyalarınızı düzenli şekilde koyup uzun süre saklayabilirsiniz, ben ikili tercih ettim genelde üçlü satılıyor ama üçlü çok yer kaplayabiliyor ikili özellikle yeri olmayan ve dolabı küçük olanlara için daha iyi olacaktır.Dayanıklı bir yapısı var .
Sade modelleri özellikle her tarza kolayca uyum sağlıyor.Hem anlamlı hem de modern bir parça arıyorsanız mutlaka bakın ✨Trendyoldan 1620 TL’ye almıştım değerlendirebilirsiniz 🎀

IMG_7629.webp

Benzer Konular

Güzel model tercih etmişsiniz. Bende çok beğendim. Artık çok daha fazla çeşit var ne güzel

Çeyiz hazırlığında olanlara çok güzel bir sandık önerisi 💛Çeyiz sandığı hem kullanışlı hem de çok şık bir parça.İçine eşyalarınızı düzenli şekilde koyup uzun süre saklayabilirsiniz, ben ikili tercih ettim genelde üçlü satılıyor ama üçlü çok yer kaplayabiliyor ikili özellikle yeri olmayan ve dolabı küçük olanlara için daha iyi olacaktır.Dayanıklı bir yapısı var .
Sade modelleri özellikle her tarza kolayca uyum sağlıyor.Hem anlamlı hem de modern bir parça arıyorsanız mutlaka bakın ✨Trendyoldan 1620 TL’ye almıştım değerlendirebilirsiniz 🎀

Ekli dosyayı görüntüle 493

Ekli dosyayı görüntüle 493
Çeyiz listesinde olmazsa olmaz bir parça. Hem kaliteli duruşu hem de kullanım avantajı ile ilk alınması gerekenlerden. Bu modellerin ayaklı olanları da oldukça kullanışlı. Dekor açısından da avantajlı duruyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260406_111300_Opera Touch.webp
    Screenshot_20260406_111300_Opera Touch.webp
    28 KB · Görüntüleme: 66
86 doğumluyum daha evlenmedik, çeyizimde yok olmak zorunda da değil. Bence herşey a'na yakışır. Boşverin kızlar şimdiyi yaşayın.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 133
Geri