Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Çeyiz ve Günlük Kullanım İçinÇamaşır Askısı Önerisi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Evde en çok işe yarayan parçalardan biri kesinlikle iyi bir çamaşır askısı. Ben özellikle katlanabilir ve sağlam olan modelleri tercih ediyorum çünkü hem yer kaplamıyor hem de uzun süre kullanılıyor.
Teli ince olmasına rağmen çok sağlam kışın bütün kazak ve ceketleri seriyordum herhangi bir sorun olmadı, çamaşır ağır olsa bile eğilip bükülme de yapmıyor. Katlayıp kenara kaldırabilmek de büyük rahatlık, özellikle balkon küçükse kurtarıcı oluyor.Çeyiz için düşünenlere kesinlikle öneririm 🎀ben 450 tl ye almıştım güncel linkini bırakıyorum 🤍
IMG_7674.webp

Benzer Konular

Çamaşır kurutucunun yerini hiç bir şey alamaz. Ekonomik gücünüz ve evinizde yer sıkıntınız yoksa bence kesinlikle alınması gereken bir teknoloji. Hem ütü problemi yok, hem sağda solda kurutma derdi yok. Çıktığı gibi katlayıp yerine koyuyoruz.

Evde en çok işe yarayan parçalardan biri kesinlikle iyi bir çamaşır askısı. Ben özellikle katlanabilir ve sağlam olan modelleri tercih ediyorum çünkü hem yer kaplamıyor hem de uzun süre kullanılıyor.
Teli ince olmasına rağmen çok sağlam kışın bütün kazak ve ceketleri seriyordum herhangi bir sorun olmadı, çamaşır ağır olsa bile eğilip bükülme de yapmıyor. Katlayıp kenara kaldırabilmek de büyük rahatlık, özellikle balkon küçükse kurtarıcı oluyor.Çeyiz için düşünenlere kesinlikle öneririm 🎀ben 450 tl ye almıştım güncel linkini bırakıyorum 🤍
Ekli dosyayı görüntüle 552
Ne kadar kurutma teli alırsanız alın alan yoksa maalesef kullanışlı olmuyor. Ya çamaşır kurutma makinesi alınmalı ya da bu şekilde taşınabilir ve katlanabilir makineler kullanılmalı diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• 53da4c7d-c18c-4a98-9b40-db3b4d6b7115.webp
    53da4c7d-c18c-4a98-9b40-db3b4d6b7115.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 68
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 113
Geri