Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Çözüldü Dolabımın aparatı bozuldu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ag0ny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ag0ny

Evin Yeni Üyesi
Meslek
Grafiker
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Karmaşık
Merhaba yaklaşık 7 sene önce yaptırdığım dolabımın aç kapa aparatı bozuldu tamir edilmesi mümkün mü yoksa yenisi mi alınmalı?

Ekli dosyalar

• 1000116076.webp
    1000116076.webp
    208,1 KB · Görüntüleme: 75

Benzer Konular

o aparatı çıkarın tek parça mı ?parçaları ayırın
bi güzel yağlayın
makine yağı,
pas sökücü de iş görebilir

Bu parçalar hırdavat elektrik elektronik ürünler satan yerlerde oluyor bizimkide bozulmuştu yenisini alıp değiştirdik

Bozulan parçayı söküp nalbura-hırdavatçıya götür. Aynısını alıp tekrar monte et. En pratik yolu bu

Merhaba yaklaşık 7 sene önce yaptırdığım dolabımın aç kapa aparatı bozuldu tamir edilmesi mümkün mü yoksa yenisi mi alınmalı?
Modele baktığım zaman galiba yenisini alıp takmanız en uygun olacaktır. Geçen hafta benim de şifonyer makyaj masamı çekmecesinin rayı bozuldu daha doğrusu vidası çıkmış. Hemen şarjlı matkapla tadilatını hemen kendim yapmıştım. Ama bu parçadan kaynaklı ise parçanın değişmesi ile mümkün. Yanınıza alın eğer taşıyabilirim derseniz veya yakınsa direkt göstererek almanız daha mantıklı. Mobilya parçaları satan yerlerde bulunabilir.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 191
Geri