Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Düşen Dolap Kapağı Nasıl Tamir Edilir ?

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Dolabımın kapağı bu şekilde kırıldı, şimdi sabitlemek istiyoruz fakat alt kısmı çok ince bir yapıda sabitlemek için denediğinizde kırılacak gibi görünüyor , sizce bu nasıl sabitlenir?

IMG_7779.webp

Benzer Konular

fotorağ bir yorum yapma için yeterli değil maalesef. Kırık kapak nasıl bir dolaba ait, açılır kapanır menteşeli bir kapak mı; yatay olarak mı dikey olarak mı sabitlenecek, sabitlenmesi gerek dolap üzerinde yer ile kapak üzerinde sabitlenecek yerleri net olarak görmek lazım. Bu sorulara cevap verecek görsel olmadan sorunuza yanıt almanız pek mümkün görünmüyor.

Dolabımın kapağı bu şekilde kırıldı, şimdi sabitlemek istiyoruz fakat alt kısmı çok ince bir yapıda sabitlemek için denediğinizde kırılacak gibi görünüyor , sizce bu nasıl sabitlenir?

Ekli dosyayı görüntüle 706
Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla bu dolap kapağı yerinden kırılmış gibi duruyor herhangi bir vidalama yeri göremiyorum. Daha geri plandan bir resim çekme şansınız olursa nasıl bir dolap aşağı maçta yukarıya mı yanıma açılıyor kaç tane vida ile tutturulmuş bahsederseniz tabii ki fikirlerimi veririm ben de. Yakın zamanda benim de makyaj masam kırıldı ben çıkardım etrafını güzelce macunladım o kuruduktan sonra tekrar rayını vidaladım ve yerine oturtturdum ama burada ben vidalama yeri veya raylı mı değil mi onu göremiyorum

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 133
Geri