Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sorun Duvarda oluşan ince çatlaklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Duvarlarda oluşan o ince ince çatlaklar sizin de canınızı sıkıyor mu? İlk gördüğünüzde “Acaba ciddi bir sorun mu?” diye düşünmeden edebiliyor musunuz? Yoksa benim gibi önce önemsemeyip, sonra gözünüze her çarptığında huzursuz mu oluyorsunuz?
Peki bu çatlaklar neden olur sizce; evin oturmasından mı, boyadan mı, yoksa ustanın işçiliğinden mi? Üzerini boyayınca geçer gibi durup tekrar ortaya çıkması da ayrı bir sinir bozucu değil mi? İnsan ister istemez “Ne yapsam da tamamen kurtulsam?” diye düşünüyor.
Siz bu durumla nasıl baş ediyorsunuz? Direkt kapatmaya mı çalışıyorsunuz yoksa önce nedenini mi araştırıyorsunuz? Kalıcı bir çözüm bulan var mı gerçekten? Paylaşırsanız çok sevinirim, çünkü bu çatlaklar sadece duvarda değil, insanın sabrında da iz bırakıyor 😊

image.webp

Benzer Konular

sıva çatlağına benziyor tamir harcıyla sıvayıp yeniden boyamak gerekir diye düşünüyorum. ama böyle basitte olmayabilir

Duvarlarda oluşan o ince ince çatlaklar sizin de canınızı sıkıyor mu? İlk gördüğünüzde “Acaba ciddi bir sorun mu?” diye düşünmeden edebiliyor musunuz? Yoksa benim gibi önce önemsemeyip, sonra gözünüze her çarptığında huzursuz mu oluyorsunuz?
Peki bu çatlaklar neden olur sizce; evin oturmasından mı, boyadan mı, yoksa ustanın işçiliğinden mi? Üzerini boyayınca geçer gibi durup tekrar ortaya çıkması da ayrı bir sinir bozucu değil mi? İnsan ister istemez “Ne yapsam da tamamen kurtulsam?” diye düşünüyor.
Siz bu durumla nasıl baş ediyorsunuz? Direkt kapatmaya mı çalışıyorsunuz yoksa önce nedenini mi araştırıyorsunuz? Kalıcı bir çözüm bulan var mı gerçekten? Paylaşırsanız çok sevinirim, çünkü bu çatlaklar sadece duvarda değil, insanın sabrında da iz bırakıyor 😊

Ekli dosyayı görüntüle 743
Çatlak sıva çatlağına benziyor bence iyi bir alçı çekip dümdüz yapıp tekrar boyasanız iyi olur çünkü gerçekten gitgide büyüyecektir ve derinleşecektir en azından önlem almış olursunuz ve görsel açıdan da dekorasyon açısından da sizi rahatsız etmemiş olur

Çatlak Çıkma vs nın üstünde mı? sankı bina oynamasından dolayı çatlamış gibi duruyor. zımpara vs ile arayı açın saten alçı ile hafif yedirip kurumasını bekleyip astar boya geçmiş olsun

Bizde de var gözüm gidiyor ama hemen girişte çok görünmüyor görünmeyecek bir yerde ev sahibine de söylemedik biraz yaşı var o sebeple rahatsız etmek istemiyorum ama sıva mı yoksa başka birşey mı anlamadım apartmanda da var yani yoksa ara depremlerde mi oldu neticede toplu konut bunlar. Blok emlak bankasının 99 depremini gördü.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 171
Geri