Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tavsiye Duvardaki Boşluğu Nasıl Dekoratif Bir Ürün İle Değerlendirebilirim ?

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Duvarda küçük bir boşluk var kapatmak istiyorum ama tamamen yok etmek yerine değerlendirmek de aklıma geliyor hem görüntü olarak hoş duracak hem de pratik bir fikir öneriniz var mı nasıl değerlendirebilirim biraz yukarıda olduğu için çok göze batmayan bir parça istiyorum öneriniz ne olur ?
IMG_7802.webp

Benzer Konular

1776372059264.webp

Bu tarz bir aparat ile kapatabilirsiniz. Diğer dübeller falan göze çok fazla çarpmıyor.

buattan mı bahsediyorsunuz,dubellerden mı?

Duvarda küçük bir boşluk var kapatmak istiyorum ama tamamen yok etmek yerine değerlendirmek de aklıma geliyor hem görüntü olarak hoş duracak hem de pratik bir fikir öneriniz var mı nasıl değerlendirebilirim biraz yukarıda olduğu için çok göze batmayan bir parça istiyorum öneriniz ne olur ?
Ekli dosyayı görüntüle 733
Ledli panolar var burayı plastik kapatıcı ile kapatsanız bile yani kapakla kapatsanız bile görünüm güzel olmayacaktır. İnce uzun dikdörtgen gibi burayı tamamen kaplayacak bir boyutta aydınlık renklerde bir yeşil obje olabilir Bir çiçek olabilir ya da bir yeni trend vintage ya da bohem ağırlıklı bir tablo olabilir trendyol'da birkaç tane beğendiğim vardı ben size link atayım hemen

Ekli dosyayı görüntüle 733

Sarkıt dekoratif çiçeklerden koyulabilir bence seviyorsanız ya da yaglı boya tablo.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 155
Geri