Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Duvardaki delikleri nasıl kaptabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enes

Evin Yeni Üyesi
Bu rafı sökecem. Sonrasında duvardaki delikleri en güzel şekilde nasıl kapatabilirim. Boyamam gerekir mi? Aynı rengi bulamyacağım için nasıl bir yol izleyebilirim

79361708-5beb-4cb0-93f7-ebccfcc39345.jpeg

Benzer Konular

Doğru Cevap
üstad duvar işinden anlayan birisi genişçe anlatır belki ama ben anlamayan birisi olarak şunu yapardım herhalde !! rafı söker vidaları tekrar takardım, duvarın o kısmına bir poster yada bizim zamanımızda hani eski türk filmlerindeki tavus kuşlu yada geyikli gibi böyle örtüler olurduya öyle bir şey yapardım..
üstad duvar işinden anlayan birisi genişçe anlatır belki ama ben anlamayan birisi olarak şunu yapardım herhalde !! rafı söker vidaları tekrar takardım, duvarın o kısmına bir poster yada bizim zamanımızda hani eski türk filmlerindeki tavus kuşlu yada geyikli gibi böyle örtüler olurduya öyle bir şey yapardım..

Oyla 1
Doğru Cevap
Güzel taktik, vidaları geri takıp benzer renk bir boya ile boyanabilir. Veya bir tablo asılabilir.

Cevabınızı işaretliyorum :) 👍🏻

Oyla 0
Güzel taktik, vidaları geri takıp benzer renk bir boya ile boyanabilir. Veya bir tablo asılabilir.

Cevabınızı işaretliyorum :) 👍🏻

teşekkür ederim üstad, zerre anlamam alçı işi duvar işi :) çoğu zaman geçici yöntemde olsa en basitini düşünmeye çalışırım :)

Oyla 0
Bu rafı sökecem. Sonrasında duvardaki delikleri en güzel şekilde nasıl kapatabilirim. Boyamam gerekir mi? Aynı rengi bulamyacağım için nasıl bir yol izleyebilirim

Ekli dosyayı görüntüle 57
O odanın büyüklüğünü bilmeden yorum yapıyorum, bir mobilya ile kapatabilirsiniz önünü belki çok raflı bir kitaplık ya da çok raflı bir saklama dolabı gibi.

Oyla 0

Ekli dosyayı görüntüle 57
1 milyoncularda vardır
eskiden benim evde de vardı
yapışkanlı çiçek , dal veya yıldızlar türlü türlü çeşidi var ama suvar kahverengi boya heralde dağ güzel durur. O boşlukları kapatmış olursunuz.

Oyla 0
Dekoratif şeyler kullanarak ya da bir tablo vs asarak eve boya yaptırıncaya kadar orayı kapatmayı tercih ederdim ben olsaydım.

Oyla 0
Deliklerin içindeki dübeller çıkarılıp içine alçı doldurulup spatula ile güzelce sıvanır çok taşırmadan.Aynı renk boya ile ince rotüşler yapılır .Eğer duvar çok kirli değilse ilk önceleri biraz ton farkı olsada boya kuruyunca aynı rengi alır.

Oyla 0
bim e duvar tamir macunu gelmiş ufak birşey iş görür gibi geldi bana alıp denemedim ama pratik bir çözüm gibi deliği macunlar sıvayıp üzeri boyanabilir ama şöyle birşey genelde boya rengi tutmaz duvarın kirinden dolayı orada sırıtır işlem yapılan yer en güzeli en temizi o duvarı komple boyamak tertemiz

Oyla 0
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 877
Geri