Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Elektrikli Süpürge tavsiyem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan H.Kale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

H.Kale

Ev Sakini
Meslek
Ev Hanımı
Evin Durumu
Ev Sahibi
İlişki Durumu
Evli
Yeni evlenenler ve süpürge ihtiyacı olanlar, sizlere muhteşem bir öneriyle geldim. Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum ve performansından hiçbir şey kaybetmedi. Arada filtrelerini yıkıyorum, adeta ilk günkü gibi oluyor.
Philips Marathon elektrikli süpürge gerçekten harika bir süpürge. Çekim gücü, dayanıklılığı ve kullanım kolaylığıyla beni fazlasıyla memnun etti. Düşünmeden alabilir, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirsiniz. https://ty.gl/sdfmqrlaqrpip buradan inceleyebilirsiniz

Ekli dosyalar

• IMG_4270.webp
    IMG_4270.webp
    991,2 KB · Görüntüleme: 77
Süpürgeler konusunda çok muzdaribim ya ses çıkarmayan yok mu? robotlar var ama onların temizliğinden emin olamam yani hoşlanmıyorum bu kadar kolaylıktan. Ama ses çıkarmıyorsa bu düşünebilirim. Gerçi evde doğru dürüst halı yok kilim var pek halı kullanmıyoruz.

7 yılda bir sürü yeni ürün çıktı. Phlips’in ucuz malı çok performanslı olmuyor. Bir süre sonra sıkıntılar çıkıyor. Bizde bu süpürgeden 2 defa aldık kullandık. Artık bir süre sonra çekim gücü gidiyor. Yeni modellere yönelmek daha iyi.

Philips ürünleri güzeldir .Önemli olan hangi ülkede hangi kalitede üretildiğidir.Şu planlı eskitme çıktı çıkalı ürünlere çekinerek yaklaşıyoruz .Bu arada biz Arnica marka kullanıyoruz 5 yıldır.Güzel .Çekim gücü yüksek.

Yeni evlenenler ve süpürge ihtiyacı olanlar, sizlere muhteşem bir öneriyle geldim. Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum ve performansından hiçbir şey kaybetmedi. Arada filtrelerini yıkıyorum, adeta ilk günkü gibi oluyor.
Philips Marathon elektrikli süpürge gerçekten harika bir süpürge. Çekim gücü, dayanıklılığı ve kullanım kolaylığıyla beni fazlasıyla memnun etti. Düşünmeden alabilir, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirsiniz. https://ty.gl/sdfmqrlaqrpip buradan inceleyebilirsiniz
Maşallah bu kadar uzun süre kullanmanıza şaşırdım. Bende yeni robot aldım çok ideal. Programları supurmesi silmesi kolay pratik. Tertemiz yapıyor. Bende nazicane robot süpürge tavsiye ediyorum beyaz renkte benimkisi maşallah evi geziyor benim yerime.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 141
Geri