Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Emekli maaşıyla araba almak kaç yıl sürer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Akbank da bir kaç defa denk geldim. Ama öyle yüksek miktarlar değil. Yatırım için parayı önden alıp altına çevirse geri ödemesi bittiğinde altın yükselişi kadar kazanç sağlar. Bana arada denk geliyor. Bu aralar denk gelirse detaylı yazarım.
Sanırım yeni müşterilere 50-60 bin faizsiz kredileri söylüyorsunuz. Şuan bankalar herkese veriyor bunları. 2-3 taksitli şekilde. Ve bunu kredi kartının nakit avans özelliğiyle veriyor. Yani seni kredi kartı kullanmaya mecbur bırakıyor. Birde farkına varmadan yıllık aidat ücreti olan bir kredi kartı almışsak o zaman ekstra yıllık cepten para çıkıyor.

Kısaca, 60 bin faizsiz kredi adı altında 3 ay vadeyle aylık 20 bin tl ödemeye mecbur bırakıyorlar. Emekli maaşıyla aylık 20 bin bana göre fazla bir meblağ

Sanırım yeni müşterilere 50-60 bin faizsiz kredileri söylüyorsunuz. Şuan bankalar herkese veriyor bunları. 2-3 taksitli şekilde. Ve bunu kredi kartının nakit avans özelliğiyle veriyor. Yani seni kredi kartı kullanmaya mecbur bırakıyor. Birde farkına varmadan yıllık aidat ücreti olan bir kredi kartı almışsak o zaman ekstra yıllık cepten para çıkıyor.

Kısaca, 60 bin faizsiz kredi adı altında 3 ay vadeyle aylık 20 bin tl ödemeye mecbur bırakıyorlar. Emekli maaşıyla aylık 20 bin bana göre fazla bir meblağ
Evet kesinlikle öyle yapıyorlar amaç bankayla ilişiğini koparmamak yoksa kâr amacı gütmeyen 3 ay parasını kullandırmaya meraklı banka mı olur 🤭 🤭 illa ki bi menfaaati vardır.

yok o şekilde değil. Aylığını taşıayan yada promosyonunu yenileyenlere veriyorlar. Örnek Ziraat bankası web sitesinden vereyim. birçok banka yapıyor bunu.

1777152611832.webp

Evet kesinlikle öyle yapıyorlar amaç bankayla ilişiğini koparmamak yoksa kâr amacı gütmeyen 3 ay parasını kullandırmaya meraklı banka mı olur 🤭 🤭 illa ki bi menfaaati vardır.
Emekli maaşları açısından bankanın menfaat farklı işliyor. promosyon ve diğer cazip teklifler ile 3 yıl maaşını bankaya bağlıyor. Banka açısından buradaki kazanç ise 3 yıl boyunca bünyesinde emeklileri maaşını kadar nakit akışını garanti gösterip ticari faaliyet yapmak. Yani 3 yıl boyunca benim kasamda x Tl nakit olacak garantisi vermesine yarıyor. haa diyeceksiniz ki maaş bankaya yatar yatmaz çekiyoruz parayı. O kısım çok önemli değil. Önemli o parasın banakaya nakit girişi olarak görünmesi.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 560
Geri