Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

En çok hangi marketten alışveriş yapıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Küçük şehirlerde en çok 3 harfli marketler var. Büyük şehirlerde zincir market sayısı daha da fazla. Peki siz en çok hangisinden alışveriş yapıyorsunuz? Ve orayı tercih etmenizin bir nedeni varmı?

IMG_7258.webp

Benzer Konular

sanırsam çoğunluk 101 dir, bayramın 1. günü bir markete gittim ve kapalıydı hoşuma gitti, bence bayramın tüm günlerinde kapalı olmalılar, yumurta alacaktım iki gün sonra aldım ve ölmedim :) , alışveriş yapan kalabalıkları görünce aklıma direkt "The Walking Dead" deki aylaklar geliyor :) , ya arkadaş bayramın 2. günü sanki acından öleceklermiş gibi iki araba alışveriş yapan var, tamam ihtiyaç önemli evet, ama azıcık empati yapmak lazım, o markette çalışan siz olabilirsiniz evladınız olabilir, parça parça alın iki üç günde bir alın, bunları da düşünmek lazım bence.. :)

Ürüm birim fiyatı hangisinde daha düşükse o (tkk.,şok,bim,a101) marketlerin hepsinden alıyorum.
Hepsi de boykotlu ürünleri satıyor
bu yüzden dördünü de sevmiyorum.
Ama ucuzlamış boykot dışı ürünleri alırken fiyat karşılaştırması yaparak alıyorum. Çok yakın çevremde 2 şer şok bim a101 var 1 de koop.da var o da yakın sayılır.

Patates ve soğan hem ucuz hem de güzel Tarım kredi koop. markette
Yerli üretim markalarınında çoğu yine kooperatifte bu yüzden kooperatif bir tık daha önde diğerlerine göre

Şok ve A101 tercih ediyoruz .Şokta bazı ürünlere 1-2 günlüğüne %50 indirim yapıyor .Geçen CLEAR 600 ml şampuan 129tlydi 3tane stokladım.1 tanede DERMOKİL 1 LT lik aldım 85 tlden .Bide şoktan MİS yoğurt tam yağlı 3 kg seviyoruz.A101 dende MİLKTEN krem peynir güzel oluyor.BİM den sadece SARIKIZ soda alıyorum oda 200 değil 250 ml olduğu için 39,50 6 lısı.

Genelde A101 ön planda. özellikler temizlik ürünleri için tercih ediyoruz. Ama farklı marketlerede fiyat politikasına göre geçiş yaptığımız oluyor.

Son düzenleme:
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 205
Geri