Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Erkek arkadaşım da gördüğüm kalıcı ve mükemmel parfüm

Nazlı._hanım

Ev Sakini
Meslek
Öğrenci
Evin Durumu
Aile Evi
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Erkek parfümleri dünyasında bir klasik haline gelen Jagler ailesinin en dikkat çekici üyelerinden biri olan Jagler Hero, gözlemlerime göre modern ve kendine güvenen erkeğin ruhunu yansıtan etkileyici bir koku. Hem günlük hem de özel günlerde kullanılabilecek bir parfümdür bir arkadaşım kullandığı için tavsiye ediyorum kokusu bütün gün duruyor kalıcılığı çok iyi tavsiye ederim
IMG_0424.webp

Son düzenleme:

Benzer Konular

Erkek parfümleri dünyasında bir klasik haline gelen Jagler ailesinin en dikkat çekici üyelerinden biri olan Jagler Hero, gözlemlerime göre modern ve kendine güvenen erkeğin ruhunu yansıtan etkileyici bir koku. Hem günlük hem de özel günlerde kullanılabilecek bir parfümdür bir arkadaşım kullandığı için tavsiye ediyorum kokusu bütün gün duruyor kalıcılığı çok iyi tavsiye ederim Ekli dosyayı görüntüle 268
Jagler erkek parfümü bir başka kokuyor. Bende özellikle bu kokuyu alıyorum erkek arkadaşıma. Jagler bay bayan parfümü de vazgeçilmezimiz diyebilirim. Şişesi de kendine çekiyor. Şık ve kalıcı kokusuyla bende her zaman tavsiye etmişimdir.

Erkeklerde parfüm hiç ilgimi çekmiyor kadınlarda da çekmez parfüme zaten alerjım var :) gerçi tabi ter kokusundan iyidir pudramsı kokular hafif oluyor ama tutupta şişeyi boca eden insanlardan hiç hoşlanmam.

Bunun normalini en son rahmetli babama almıştım. Bu Nero'yu ilk kez duydum. Ben genelde Richmen Black kullanıyorum. Yaza ve kışa uygun ve gayet kalıcı.

Erkek parfümleri dünyasında bir klasik haline gelen Jagler ailesinin en dikkat çekici üyelerinden biri olan Jagler Hero, gözlemlerime göre modern ve kendine güvenen erkeğin ruhunu yansıtan etkileyici bir koku. Hem günlük hem de özel günlerde kullanılabilecek bir parfümdür bir arkadaşım kullandığı için tavsiye ediyorum kokusu bütün gün duruyor kalıcılığı çok iyi tavsiye ederim Ekli dosyayı görüntüle 268
Jagler bay bayan parfümünde ultra güzel. Çok beğeniyorum hatta erkek arkadaşıma da alıyorum. Kokusu kalıcı ve bağımlılık yapıyor resmen

Erkeklerde parfüm delisi olmak neyin nesi haydi erkekler de değil de kadınlar çok meraklı hanımlar, bayanlar, kızlar koku sürünce erkekler daha fazla size aşık olmaz (bazısı için söylüyorum bunu) şimdi herkes bana kızacak da bunu bunun için yapan var yani öyle şişeyi boca edince bir halt olmuyor seksi veya çekici olmuyorsunuz. Aksine daracık yerde kaldığımızda çekilmez oluyorsunuz tramvaya biniyorum yanımda dibimde leş gibi boşaltmış şişeyi hayır yanı bu ne böyleee

valla kimin sürdüğü umrumda değil ama otobüse binince kokudan ölüyorum. astımı olanları düşünemiyorum bazıları abartıyor artık iş kul hakkına girmeye kadar gidiyor.

Tam bir classic ci olarak Fahrenheit tercihim.Birde Wilderness .Eskiden de Pino,Jagler,Dunlop Sport,Parliament kullanırdım.

Tam bir classic ci olarak Fahrenheit tercihim.Birde Wilderness .Eskiden de Pino,Jagler,Dunlop Sport,Parliament kullanırdım.
Eski Wilderness artık yok galiba. Şişesi ve adı değişti sanırım. En son alacaktım pek içime sinmedi almadım. Bir ara paraya kıyıp versace blue jeans parfum almıştım. O nasıl kalıcı bir kokudur anlamadım gitti. abartmıyorum 1 hafta kıyafetimde kokusunun kaldığını bilirim. Bende klasik seven biri olarak Brüt ve Rebul kullanıyorum çoğunlukla

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 390
Geri