Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Ev Dekoru İçin Canlı Çiçek

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Evinize canlılık katmak isterseniz bu çiçek sizin için hem hoş bir görüntü sağlayacak hem de bakımı sizi zorlamayacak.
Ayrıca evde canlı çiçek bulundurmak gerçekten ortamın enerjisini değiştiriyor. Eve misafirleriniz geldiğinde de hoş bir görüntü oluyor. Bakımı zor değil 3-4 günde bir sulamanız bile yeterli.
Kısacası evde hem doğal hem de şık bir hava yaratmak istiyorsanız canlı çiçek kesinlikle en güzel detaylardan biri 🌿
4e597fd0-c642-41fc-a2e1-037fea933e39.webp

Benzer Konular

Evinize canlılık katmak isterseniz bu çiçek sizin için hem hoş bir görüntü sağlayacak hem de bakımı sizi zorlamayacak.
Ayrıca evde canlı çiçek bulundurmak gerçekten ortamın enerjisini değiştiriyor. Eve misafirleriniz geldiğinde de hoş bir görüntü oluyor. Bakımı zor değil 3-4 günde bir sulamanız bile yeterli.
Kısacası evde hem doğal hem de şık bir hava yaratmak istiyorsanız canlı çiçek kesinlikle en güzel detaylardan biri 🌿Ekli dosyayı görüntüle 554
Çok hoş gerçekten. Benim canlı çiçeğe ve polenlere alerjim var o nedenle kendi evimde yok. Aslında oksijen açısından uyunan odada tavsiye edilmiyor. Ama salonlar ve büyük hol tarzı bekleme alanlarında oldukça estetik duruyor. Yaz çiçeklerini çok severim. Kendim evimde bakamıyorum ama annemin evinde oldukça çok. Yeşil çiçekler ve rengarenk açan çiçekler. Dekoratif alanda da huzur veriyor.

erkek olarak görünce bunun yaprakları toz tutar dediysem kadınlar heralde düşüp bayılmıştır.bununla uğraşmak dert olur.,

mümkün mertebe yaprak dökmeyen,suya güneşe çok ihtiyaç duymayan bişeylere bakın bence.

Ev büyükse bir köşeye konabilir ama bence çok çiçek olunca ne bileyim karışık duruyor ev yine de güzel durmuş.

Kısacası evde hem doğal hem de şık bir hava yaratmak istiyorsanız canlı çiçek kesinlikle en güzel detaylardan biri 🌿Ekli dosyayı görüntüle 554
Bende ev dekorunda orkide çiçeklerini çok seviyorum. Renklerine de bayılıyorum evde çicek huzur bence de

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 163
Geri