Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Evde ferahlık ve hoş koku arayanlara uygun pratik bir tercih

Nazlı._hanım

Ev Sakini
Meslek
Öğrenci
Evin Durumu
Aile Evi
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Ben uzun zamandır Glade oda spreyi kullanıyorum ve bu aşkın büyüsü kokusu gerçekten çok hoşuma gitti ağır değil ama etkisini hemen hissettiriyor evi sıktığım anda ferah ve hafif tatlı bir koku yayılıyor özellikle misafir gelmeden önce ya da odanın havasını hızlıca değiştirmek istediğimde çok işe yarıyor kalıcılığı da bence gayet iyi bir süre sonra tamamen kaybolmuyor hafif hafif hissedilmeye devam ediyor

Koku olarak ne çok bayıyor ne de yok gibi bu yüzden her gün rahatlıkla kullanılabilir bir şey ben özellikle çiçeksi ve biraz romantik kokuları sevdiğim için bu tam bana hitap etti kötü kokuları bastırma konusunda da başarılı direkt üstünü kapatmak yerine ortamı daha temiz hissettiriyor

Ben bunu genelde Migros gibi marketlerde ve büyük kozmetik reyonlarında görüyorum fiyatı bulunduğu yere göre değişiyor ama genelde tekli olarak ortalama 80 120 lira civarında oluyor bazen indirimlerde daha uyguna da denk geliyor ben iki tane almak daha mantıklı buluyorum çünkü hem daha uzun süre gidiyor hem de stok yapmış oluyorum tavsiye ederim

IMG_0056.webp

Benzer Konular

bu ürünler koku olarak güzel ama kimyasal içerik nedeni ile allerjisi olanlara veya koah hasatlığı olanlarakarşı dikkat edilmesi gerekbilir. bunun yerine uçucu yağlar ile çalışan buhar makineleri daha iyi bir seçenek olabilir. ben en sağdakini kullanıyorum. type-c şarj aleti ile çalışıyor. içindeki su bitince otomatik duruyor.

2026-03-17 23 33 28.webp

Bir zamanlar çok kullanıyordum kokusu gerçekten güzel. Ama alerjik durumlar nedeniyle bıraktım

Arkadaşlar evde güzel, ferah bir koku istiyorsanız size lavanta çayı yapmanızı öneriyorum. Hem doğal, hem içtiğinizde stres yönetiminize katkısı olacaktır. Hem de lavanta çayı demleme usulü değil, kaynatılarak yapılıyor. 15 dakika kaynatıyoruz. Bu sırada tüm ev missssss gibi lavanta kokuyor. Bu şekilde kimyasallardan uzak, rahat bir yaşam sürebiliyoruz. Tecrübeyle sabit :)

Arkadaşlar evde güzel, ferah bir koku istiyorsanız size lavanta çayı yapmanızı öneriyorum. Hem doğal, hem içtiğinizde stres yönetiminize katkısı olacaktır. Hem de lavanta çayı demleme usulü değil, kaynatılarak yapılıyor. 15 dakika kaynatıyoruz. Bu sırada tüm ev missssss gibi lavanta kokuyor. Bu şekilde kimyasallardan uzak, rahat bir yaşam sürebiliyoruz. Tecrübeyle sabit :)
ben mesela üst kattayım mutfak alt katta nasıl olcak o iş . lavantanın da çayını içmeyiverelim kokusu lazım en kalitelisinden fısfıs

annem 2 3 seneden beri bunu kullanıyor ilk kez sıktığını hatırlıyorum kokusu çok sert gelmişti ama şimdi alıştık hala kullanıyoruz

Ben uzun zamandır Glade oda spreyi kullanıyorum ve bu aşkın büyüsü kokusu gerçekten çok hoşuma gitti ağır değil ama etkisini hemen hissettiriyor evi sıktığım anda ferah ve hafif tatlı bir koku yayılıyor özellikle misafir gelmeden önce ya da odanın havasını hızlıca değiştirmek istediğimde çok işe yarıyor kalıcılığı da bence gayet iyi bir süre sonra tamamen kaybolmuyor hafif hafif hissedilmeye devam ediyor
Koku olarak ne çok bayıyor ne de yok gibi bu yüzden her gün rahatlıkla kullanılabilir bir şey ben özellikle çiçeksi ve biraz romantik kokuları sevdiğim için bu tam bana hitap etti kötü kokuları bastırma konusunda da başarılı direkt üstünü kapatmak yerine ortamı daha temiz hissettiriyor

Ben bunu genelde Migros gibi marketlerde ve büyük kozmetik reyonlarında görüyorum fiyatı bulunduğu yere göre değişiyor ama genelde tekli olarak ortalama 80 120 lira civarında oluyor bazen indirimlerde daha uyguna da denk geliyor ben iki tane almak daha mantıklı buluyorum çünkü hem daha uzun süre gidiyor hem de stok yapmış oluyorum tavsiye ederim

Ekli dosyayı görüntüle 139

Ferah bir koku arayanlar için çok ideak

Ben naçizane olarak bir şey önermek istiyorum arkadaşlar papatya çayı demliyoruz hepimiz nasıl olsa portakal mandalina ve böyle kış meyvelerini seven hanımlar için bunları kaynatıp suyundan ve aromasından mum yapıyorum ben kendim evde. Metal olarak çabuk donduğu için evde yapımı da çok kolay ayrıca mumu yaktığınız zaman hem otantik bir görünüm sağlıyor🫣 hem de kokusuyla evin sadece oda parfümü kullandığınız zaman değil sürekli 24 saat boyunca güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Hani bu sadece meyvelerden de olmak zorunda değil vanilya kokusu sevenler var papatya kokusu sevenler var bunlar da mum yapılıp, evi ferahlatan bir seçenek yapılabilir hemde doğal 🙏🏻

Bende bu şekilde büyük spreyli oda kokusu kullanıyorum. Tabii ister istemez marka ve koku değişse de insan en çok kalıcılık arıyor. Eğer bahsettiğiniz gibi kalıcı ise denemek için hemen Migros markete gidebilirim. Evde kalıcı ve hoş kokulu bir oda parfümü bulmak neredeyse imkansız.. Süslü spreyler tamamen aldatıcı olabiliyor. Özellikle de elinizdeki bulup deneyeceğim. Bende Papatya, Nergis ve Nilüfer kokulu spreyleri kullanıyorum.

Basit ve yaz gelirken de iyi olacak gibi görünüyor

20260407_150532.webp

nerde satıldığına dair
hiçbir fikrim yok
satılıyomu onu da bilmiyorum
ama kısa bi araştırma yaparak
erişebilirsiniz.
Çalıştığım kurumda kullanıyorlar
kokusu çok hoş.
Ev içinde de kullanılabilir
20260407_150528.webp

a101 de çok güzel hafif pudra kokuları var. Genelde bunlar çok ağır olur ama ben kokulardan yana çok hassasım o yüzden her kokuyu kullanamam ama glade en ünlüsü tabi.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 450
Geri