Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tavsiye Evdeki Çiçekleriniz, Bitkileriniz İçin Bakım ve Temizlik Tavsiyesi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Çiçeklerin yapraklarını temizlemek hem görüntü hem de bitkinin sağlığı için çok önemli . Yapraklar tozlu olduğunda bitki nefes almaz ve solmaya başlar. Görüntü olarak da kirli bir görüntüsü olacaktır.Ben evimde bu temizleme yöntemlerini kullanıyorum.

1) Nemli bir bez ile temizleyebilirsiniz, suyunuz çok sıcak olmasın

2)Sprey ve bez ile temizleyebilirsiniz spreyi nazik bir şekilde kullanabilirsiniz

3)Temiz içerikli olduğunu düşündüğünüz bir ıslak mendil ile temizleyebilirsiniz

1AC07F7C-EBB1-406F-BA0D-25D26E0D918E.webp

Benzer Konular

Çiçeklerin yapraklarını temizlemek hem görüntü hem de bitkinin sağlığı için çok önemli . Yapraklar tozlu olduğunda bitki nefes almaz ve solmaya başlar. Görüntü olarak da kirli bir görüntüsü olacaktır.Ben evimde bu temizleme yöntemlerini kullanıyorum.

1) Nemli bir bez ile temizleyebilirsiniz, suyunuz çok sıcak olmasın

2)Sprey ve bez ile temizleyebilirsiniz spreyi nazik bir şekilde kullanabilirsiniz

3)Temiz içerikli olduğunu düşündüğünüz bir ıslak mendil ile temizleyebilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 643
Benim yok ama annemin evi ve bahçesi çiçek hobi alanlarını andırır. O kadar fazla ki. O yüzden tozunu her zaman alması silmesi büyük sorundu. Ertesi gün toplanması olduk a can sıkıcı. Çiçekçi den aldığım tavsiye ile hem parlatan hem de geç toz tutmasını sağlayan bir sprey aldık cic3kkciden. Ama şimdi Trendyol üzerinde de var. Çiçek parlatma spreyi yazınca çıkıyor. Toz tutma süresi de daha fazla. Spreyle sıkıp silmek gerekiyor sıkıp bırakmadık.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 98
Geri