Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Eve alınabilecek en uygun tv box

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gezgin

Ev İnsanı
Evin Durumu
Kiracı
selam. evde smart televizyon yok. yazılımı eski olduğu için yıutube netflix gibi uygulamaları kullanabileceğim uygun fiyatlı tv box cihaz arıyorum. xiaomi'nin sanki maliyetli gibi. daha uygun maliyetli olarak ne alınabilir? yarı yolda bırakmasın üzmesin

Benzer Konular

xiaominin hangi serisiydi birinde sürekli bozulup duruyordu ama bilemedim iyi araştırın derim kronik sorunlu olmasın

Evde pc varsa bluestacks android emulatör kurun içine evinizdeki televizyonda hdmı girişi varsa bağlayın istediğinizi izleyin büyük ekran.

selam. evde smart televizyon yok. yazılımı eski olduğu için yıutube netflix gibi uygulamaları kullanabileceğim uygun fiyatlı tv box cihaz arıyorum. xiaomi'nin sanki maliyetli gibi. daha uygun maliyetli olarak ne alınabilir? yarı yolda bırakmasın üzmesin
En güzeli Redline senelık ödeme 700-800 ve her uygulama giriliyor film hersey var

Biz turkcell superonline kullanıyoruz ama seyyar olarak alınıyor mu bilmiyorum net yani modem de tv plus var

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 285
Geri