Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Eve yeni kombi bağlanacak süreç nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leila

Evin Müdavimi
Evin Durumu
Kiracı
evde kombi hattı yoktu yeni kombi bağlantısı yapılacak. kombinin konulacağı yerde su hattı yok bina eski. yerden yaptırmak mı yoksa duvardan borular görülür şekilde mi yaptırmak mantıklı. bütçeyi de düşünüyorum biraz. birde sayaç falan nasıl alınıyor süreçler nasıl işleyecek

evde kombi hattı yoktu yeni kombi bağlantısı yapılacak. kombinin konulacağı yerde su hattı yok bina eski. yerden yaptırmak mı yoksa duvardan borular görülür şekilde mi yaptırmak mantıklı. bütçeyi de düşünüyorum biraz. birde sayaç falan nasıl alınıyor süreçler nasıl işleyecek
Yerden yaptırmak daha mantıklı çünkü yukarıdan yapıldığı zaman görünüşü oldukça bozuluyor yerden yapıldığında da sonuçta yapılacak bir işlem bu sonradan yapıldığı için evet görüntü kirliliği oluşturabilir ama bunu önleyebilirsiniz bakın yerden boruları yaptıktan sonra boru kapatma tabloları var trendyol'da da satılıyor evet biraz maliyetli olabilir ama gücünüz yeterse fikir olsun diye söyledim

Yerden yaptırmak daha mantıklı çünkü yukarıdan yapıldığı zaman görünüşü oldukça bozuluyor yerden yapıldığında da sonuçta yapılacak bir işlem bu sonradan yapıldığı için evet görüntü kirliliği oluşturabilir ama bunu önleyebilirsiniz bakın yerden boruları yaptıktan sonra boru kapatma tabloları var trendyol'da da satılıyor evet biraz maliyetli olabilir ama gücünüz yeterse fikir olsun diye söyledim
ne dediğinizi tam anlamadım. Yerden yaptırmak mantıklı diyorsunuz, birde yerden boru kapatma diyorsunuz.

Yerden dediğim zaten zemindeki taşları söküp gizli şekilde gömüyorlar. Görünür şekilde olanda ise süpürgeliğin üstünden borular geçiyor

kombi cama yakın olmalı. hava tahliye borusu var yanı yanan gazı dışarıya atması için cepheye çıkmalı.buna görede bir ortam şeçilmeli. gelen kişi doğalgaz nereye çekmişse oraya doğru gider. su bağlantısı da yapılması gerek petek vs hatlar nerede toplanmış?

izin alınması içinde camda oda da havalandırma menfezi olması çapı 12 cm mı neydi tam hatırlamıyorum. sonra randevu vs ile gelmeden arayacaklar kaçak testi vs yapacaklar edecekler. biraz meşakatlı işler

zaten şuan hiçbir tesisat yok. anlatmak istediğim bu. sadece su hattı yerin altından mı geçse iyi olur yoksa duvardan mı diye bir fikir istedim. neyse boşverin. her kafadan farklı ses çıkıyor

ne dediğinizi tam anlamadım. Yerden yaptırmak mantıklı diyorsunuz, birde yerden boru kapatma diyorsunuz.

Yerden dediğim zaten zemindeki taşları söküp gizli şekilde gömüyorlar. Görünür şekilde olanda ise süpürgeliğin üstünden borular geçiyor
Bende bunu anlatmaya çalıştım anlatabildigum kadarıyla yada hiç zemine değil duvar dibinden yapanlar var farklı anlamış olabiliriz

Duvarda boruların görünmesi hiç hoş değil hatta şimdi kombi borularını kapayan kutu var hatta balkonda ise kombi cihanınız dolap yaptırın derim çok maliyeti yok.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 240
Geri