Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

EvHayatı Forum yayın hayatına başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Öneri; :unsure: Konu dışı bölümüne dini eğitim / dini öğreti/ dini vb din ile ilgili konu açılabilir :unsure:

üstad bence din/spor gibi konular biraz farklı, bu konular biraz saygının aşılmasına sebep olabilir, mesela ben bunlara geniş pencereden bakabiliyorum, oturup ateisti de dinlerim deisti de dinlerim ama bunlarla ilgili burada aksi bir şey yazıldığın da saygı çerçevesi aşılabilir..!! "sen haddini bil müsliman değilmisin, sen nasıl müslimansın" gibi tartışmalar yaşana bilir..!! genelde kırmızı noktamız "Din, Ülke ve Bayraktır" bazı fanatiklerden dolayı spor da buna girebiliyor, bunlarda benim naçizane fikrim, tabi ki her şey kurucu, admin arkadaşlar ve kullanıcı isteğine göre şekillenir nasıl yaparsa öyle olur, ha şuda var konu çeşitliği her zaman iyidir... herkes alakadar olduğu konuya baksın.. :)

üstad bence din/spor gibi konular biraz farklı, bu konular biraz saygının aşılmasına sebep olabilir, mesela ben bunlara geniş pencereden bakabiliyorum, oturup ateisti de dinlerim deisti de dinlerim ama bunlarla ilgili burada aksi bir şey yazıldığın da saygı çerçevesi aşılabilir..!! "sen haddini bil müsliman değilmisin, sen nasıl müslimansın" gibi tartışmalar yaşana bilir..!! genelde kırmızı noktamız "Din, Ülke ve Bayraktır" bazı fanatiklerden dolayı spor da buna girebiliyor, bunlarda benim naçizane fikrim, tabi ki her şey kurucu, admin arkadaşlar ve kullanıcı isteğine göre şekillenir nasıl yaparsa öyle olur, ha şuda var konu çeşitliği her zaman iyidir... herkes alakadar olduğu konuya baksın.. :)
zaten ben de o yüzden düşünceli emojisi koydum illa olsun demiyom :)
evlilik sitesi olsa idi olması lazımdı ama forumun ana temasına çok uzak doğrudur

aynen üstad farkettim emojiyi, lütfen yanlış anlama öyle yazdım diye :)
yok hayır herkes bir fikir belirtiyor (y)
bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok :)
saygı çerçevesinde yazılan karşıt görüşlere bile anlayış gösteririm
değil ki siz normal bir şey yazdınız.
ilişki durumu gibi şeyler eklendiği için
ev hayatı birliktelikten de geçiyor
ordan da dini konulara geçiş yapılabilir diye düşünmüştüm :)

@ersin08 @gonyalı
Dostlar görüşleriniz benim için çok değerli. Aklımda çok fikir var. İnşalah hepsini de gerçekleştirecem.

Ufak bir özellik spoiler vereyim;
Üye ilerleme seviyesi olacak. Profilden 1-10 arası seviye olacak. Şimdilik bu kadar söyleyim :)

Genel olarak bir aile ortamı, samimi bir forum oluşturmak istiyorum. Sayenizde çokta güzel ilerliyor. Şuan forum kategorilerini genel tutuyorum. Çünkü ilerleyen süreçte ne tür içerikler oluşacak bunu görüp ona göre alt kategori oluşturmayı düşünüyorum.

Mesela ilerleyen süreçte evlilik konuları artarsa hemen bir kategori açarız. Din ve spor konuları da bildiğiniz gibi ülkemizde çok hassas bir durum. Spor kategorisi zaten bize pek uymaz. Sinetech’e yönlendirelim spor kategorisini :) dini konular da ilerde yayınlanmaya başlarsa kontrollü olarak paylaşım yaptırırız.

Şuan genel kategorisine eklenebilir. Herhangi bir sınırlama yok:)

evlilik konuları artarsa hemen bir kategori açarız.
konu açacak seçenek (kategori) olsa yazacağım şey çok
bekar olsak da boş değiliz :) YAZMIŞTIM

KARANLIKTA ŞU YAZIYI BİRAN GÖRMEDİM
(y)

CAPS LOCK açık kalmış otomatik küçük harf yapabilme özelliği varmı? galiba yok
çünkü tamamı büyük harfle yazmak, bağırmak anlamına mı ne geliyordu.

Son düzenleme:
Dostlar görüşleriniz benim için çok değerli. Aklımda çok fikir var. İnşalah hepsini de gerçekleştirecem.

Ufak bir özellik spoiler vereyim;
Üye ilerleme seviyesi olacak. Profilden 1-10 arası seviye olacak. Şimdilik bu kadar söyleyim :)

Genel olarak bir aile ortamı, samimi bir forum oluşturmak istiyorum. Sayenizde çokta güzel ilerliyor. Şuan forum kategorilerini genel tutuyorum. Çünkü ilerleyen süreçte ne tür içerikler oluşacak bunu görüp ona göre alt kategori oluşturmayı düşünüyorum.

Mesela ilerleyen süreçte evlilik konuları artarsa hemen bir kategori açarız. Din ve spor konuları da bildiğiniz gibi ülkemizde çok hassas bir durum. Spor kategorisi zaten bize pek uymaz. Sinetech’e yönlendirelim spor kategorisini :) dini konular da ilerde yayınlanmaya başlarsa kontrollü olarak paylaşım yaptırırız.

üstad eline emeğine sağlık, bide şu logolarımız oynasaydı iyiydi, düz dünyamda güneş ve ayım dönmüyor :D

konu açacak seçenek (kategori) olsa yazacağım şey çok
bekar olsak da boş değiliz :) YAZMIŞTIM

KARANLIKTA ŞU YAZIYI BİRAN GÖRMEDİM
(y)

CAPS LOCK açık kalmış otomatik küçük harf yapabilme özelliği varmı? galiba yok
çünkü tamamı büyük harfle yazmak, bağırmak anlamına mı ne geliyordu.
Büyüğe küçüğe takılmıyorum ben :)

Sen konuları aç ben içerik çoğalınca hepsini tek kategoride doldururum :)

Boş kategoriler var şuan onlara yoğunlaşıyorum biraz.
üstad eline emeğine sağlık, bide şu logolarımız oynasaydı iyiydi, düz dünyamda güneş ve ayım dönmüyor :D
Geçen gün rütbe konusunda bahsettiğim gibi rütbeler oluşturulacak. Oradaki rütbeler için bir başvuru formu oluşturmayı düşünüyorum.

Otomatik sistemde sadece içeriği sayı olarak algılıyor. Konuyu detaylı açıklayan, faydalı içerik paylaşan ile yorum yazanı birbirinden ayırmak için “rütbe başvurusu” gibi bir seçenek yapma aklıma geldi. Ne kadar etkili olur zamanla deneyerek görecez.

Genel itibarıyla şöyle olacak:
1-başvurmak istediğiniz rütbe
2-rütbe şartlarını karşıladığınıza dair kanıt(link)
Gibi.

Rütbeler için sade ama renkli bir tasarım oluşturacam.

Bu arada aklımda bir düşünce daha var. Ama gerek varmı bilemedim. Mesela konu başlığının önüne “öneri, yardım” gibi ek olsun mu?

Bazı forumlarda bu var
bunu anket olarak yapsan daha iyi olur
üyeler ne yanıt verecek görürüz
Aslında şöyle bakıyorum ben olaya, bir faydası olacak mı?

Sinetech’te bile suistimal ediliyor. Amacı dışında kullanılıyor. Bunu zamanla yeni konular açıldıkça karar vermek daha doğru olabilir. Denk geldikçe notlarımı alıp en doğru olanı yaparız :)

Alınan tepkiler, yapılan bir çalışmanın ya da ortaya konan bir görüşün toplum üzerindeki etkisini anlamak açısından oldukça önemlidir. İnsanların verdiği geri bildirimler, hem güçlü yönleri görmemizi sağlar hem de eksik kalan noktaları fark etmemize yardımcı olur. Olumlu tepkiler motivasyon kaynağı olurken, eleştiriler ise gelişim için değerli bir fırsat sunar. Bu nedenle gelen tepkilere açık olmak ve yapıcı bir bakış açısıyla değerlendirmek, daha sağlıklı ve etkili sonuçlar elde edilmesini sağlar.

bir süredir girememiştim foruma. çok şey değişmiş ve daha ileriye gitmiş. kendini geliştiren platformlar çok hoşuma gider valla helal be size

@Akyol hocam​

Konu Görüntülenme İstatistikleri ve​

Şu an görüntüleyenler

kısmı iyi olmuş

bu forumun yapıtaşlarındandır
hep yazcam unutuyorum :)

Yayın hayatında başarılar dilerim. Umarım dolu dolu bir forum olur. Umarım burada fikirlerimiz ile ışık oluruz 🙏🏻🧿

ilerde üye sayısı artınca moderatörler de olacak mı ?
bu yıl sonuna kadar 350-500 kişi olabilir.
daha çok reklam yapmak lazım

@Akyol
hocam
foruma giren ilk 10 üye içerisinde 10. benim :unsure:

1. de admin galiba moderatör yazıyor
sen de kurucusun ama profiline girdiğimde 6 yazıyor
kurucusun ama 6.üye sen misin yani
onu çözmeye çalışıyom

galiba öyle çünkü son giren 77
doğru tesbit mi?

Başarılarınızın devamını dilerim. İhtiyaç duyulan bir alanda kaliteli bir çalışma yürütüyorsunuz. 😊

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 3.210
Geri