Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Evinizdeki En Gereksiz Eşya Ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Yıllardır kutusundan çıkmamış kablolar, bir gün giyerim denilen kıyafetler, mutfak dolabının arkasına tıkılmış aletler... Evde sırf bir gün lazım olur diye saklanan her şey yaşam alanını gizlice işgal ediyor.

Evde sadeliğe geçmeye çalışırken en büyük engel hevesle alınıp köşeye atılan o eşyalar oluyor.

IMG_9907.webp

Özellikle teknoloji ve mutfak tarafında bu durum iyice çığrından çıkmış vaziyette. Hiç kullanılmayan katı meyve sıkacakları, ne işe yaradığı unutulmuş şarj kabloları ve saklanan eski cihaz kutuları dolaplarda boşuna yer kaplıyor.

Eşyaya sahip olmak yerine eşyanın bize sahip olduğu o ince çizgiyi aşmamak gerekiyor.

Son bir yıldır elinizi bile sürmediğiniz bir nesnenin evde durması sadece alan kaybı değil, aynı zamanda ciddi bir zihinsel yük.

Sizin kesin lazım olur deyip yıllardır ellemediğiniz, evdeki en absürt ve gereksiz eşya hangisi?

Benzer Konular

Benim değil ailemle yaşadığım için
gördüğüm fazlalıklar:
Küçük leğenler, irili ufaklı boş kaplar, kovalar. Cam kavanozlar tamam yeri geldiğinde kullanılır iş görüm ama yedeğinde bir sınırı var değil mi?
Ben kendime ait olan ve hiç kullanmayacağım şeyleri sattım ve satmaya devam ediyorum ondan ötürü kendi odamda en azından benim birikmiş şeylerin kapladığı alan %70 azaldı.

Yıllardır kutusundan çıkmamış kablolar, bir gün giyerim denilen kıyafetler, mutfak dolabının arkasına tıkılmış aletler... Evde sırf bir gün lazım olur diye saklanan her şey yaşam alanını gizlice işgal ediyor.

Evde sadeliğe geçmeye çalışırken en büyük engel hevesle alınıp köşeye atılan o eşyalar oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 841

Özellikle teknoloji ve mutfak tarafında bu durum iyice çığrından çıkmış vaziyette. Hiç kullanılmayan katı meyve sıkacakları, ne işe yaradığı unutulmuş şarj kabloları ve saklanan eski cihaz kutuları dolaplarda boşuna yer kaplıyor.

Eşyaya sahip olmak yerine eşyanın bize sahip olduğu o ince çizgiyi aşmamak gerekiyor.

Son bir yıldır elinizi bile sürmediğiniz bir nesnenin evde durması sadece alan kaybı değil, aynı zamanda ciddi bir zihinsel yük.

Sizin kesin lazım olur deyip yıllardır ellemediğiniz, evdeki en absürt ve gereksiz eşya hangisi?
bizde şu var illaki bir yerde bir zaman lazım olacak ozaman sağdan soldan istemek yerine hazır olması bir köşe iyi oluyor çünkü hiç belli olmuyor komşu ipe un serebiliyor :)

Eşimin çeyizindan kalan kristal bardaklar. 22 yıldır bir kere kullnadık sanırım. eş dostun hediye getirdiği bardak, kase ve benzeri mutfak setleri. Ev badak, dondurma kasesi ,çerez kasesi dolu. Daha çok var da aklıma gelmiyor evi bir dolaşmam laızım.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 107
Geri