Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Sorun Fayanslarda kararma nasıl geçer?

myseriii

Evin Müdavimi
Meslek
Öğretmen
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Evimiz çok eski olmamasına rağmen fayanslarinda kararmalar oluyor. Özellikle duvara yakın köşe kısımları koyulaşıyor. Normalde iyice siliyorum rengi açılsın diye çamaşır suyundan yüzey temizleyiciye kadar kullandım yine olumlu sonuç alamadım. Bu fayans köşeleri nasıl temiz görünür?

Ekli dosyalar

• 17760071872183327787311157314626.webp
    17760071872183327787311157314626.webp
    381,6 KB · Görüntüleme: 76
1 su bardağı beyaz sirke ve 1 su bardağı suyu karıştırıp üzerine sürün. 10-15 dakika sonra bir süngerle yumuşakça ovalayın.

Bir diğer yöntem 1 su bardağı oksijenli su ile 1 su bardağı su. Gerisi aynı.

Evimiz çok eski olmamasına rağmen fayanslarinda kararmalar oluyor. Özellikle duvara yakın köşe kısımları koyulaşıyor. Normalde iyice siliyorum rengi açılsın diye çamaşır suyundan yüzey temizleyiciye kadar kullandım yine olumlu sonuç alamadım. Bu fayans köşeleri nasıl temiz görünür?
Arap sabunu ile fırçayla temizliyorum ben banyo fayanslarını. Parıl parıl parlıyor. Tavsiye ederim.

1 su bardağı beyaz sirke ve 1 su bardağı suyu karıştırıp üzerine sürün. 10-15 dakika sonra bir süngerle yumuşakça ovalayın.

Bir diğer yöntem 1 su bardağı oksijenli su ile 1 su bardağı su. Gerisi aynı.
Arap sabunu ile fırçayla temizliyorum ben banyo fayanslarını. Parıl parıl parlıyor. Tavsiye ederim.
İki yöntemi de deneyeceğim akşam resim atarım umarım işe yarar

Derz diye birşey var aşırı beyazlatıyor.. ondan alın sonra da cif ile üstünden geçin aralarda ki farkı göreceksiniz.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 221
Geri