Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Film keyfi için vazgeçilmez çıtır ve eğlenceli atıştırmalık

Nazlı._hanım

Ev Sakini
Meslek
Öğrenci
Evin Durumu
Aile Evi
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Ben son zamanlarda Doritos stax serisini çok sık alıyorum özellikle bu farklı aromaları denemek baya keyifli oluyor çıtırlığı gerçekten çok iyi ve diğer cipslere göre biraz daha dolgun yapıda olduğu için yerken daha tatmin edici hissettiriyor

Kırmızı olan klasik acılı tam kararında bir acılık veriyor ne yakıyor ne de tatsız kalıyor pembe olan biraz daha farklı hafif tatlımsı ve baharatlı bir aromaya sahip değişiklik sevenler için güzel mor olan flamin hot lime ise en iddialı olanı acıyla birlikte limon aroması verdiği için baya farklı ve yoğun bir tat bırakıyor özellikle acı sevenler için kesinlikle denemelik

Ben bunları genelde Migros Şok ve A101 gibi yerlerde görüyorum fiyatları boyutuna göre değişiyor ama genelde bu küçük paketler ortalama 25 45 lira civarında oluyor bazen kampanyalarda daha uyguna da bulunabiliyor film izlerken ya da arkadaş ortamında atıştırmalık olarak gerçekten çok iyi gidiyor Kesinlikle denenmeli

IMG_9909.webp

Benzer Konular

Sade ruffles alırım. Benim için vazgeçilmezdir. Soslu ve sizin paylaştığınız gibi olanların bir çoğunu denedim ama yine sadeden vazgeçemedim

Birde Lays Fırından ikinci sırada benim için:)

Ben de acılı olan cipsleri (boykot olmayan markaları) tercih ediyorum.

bu ciplseri lezzetli kılan MSG maddesi. yediğimiz ürünleri çok lezzetli gibi hissetiren bir madde. Birçok aromalı ve paketli cipste lezzeti artırmak amacıyla Monosodyum Glutamat (MSG / Çin Tuzu) bulunmaktadır. Özellikle peynirli, baharatlı, yoğurtlu ve ranch aromalı cipslerde sıkça rastlanır. MSG, beyinde bağımlılık hissi yaratarak iştahı artırır ve daha fazla tüketme isteği uyandırır.

Cipslerde MSG Hakkında Bilinmesi Gerekenler:
  • Gizli Etiketler: MSG her zaman doğrudan "MSG" olarak yazılmaz; "aroma artırıcı", "E621", "disodyum inosinat" veya "disodyum guanilat" ibareleri de MSG içerdiğini gösterir.
  • Aromalı vs. Sade: Sade (tuzlu) cipsler genellikle sadece patates, yağ ve tuz içerirken, aromalı cipslerde MSG kullanımı daha yaygındır.
  • Riskler: Yüksek miktarda ve uzun süreli tüketimi karaciğer/böbrek fonksiyonlarını etkileyebilir ve sinir hücreleri üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir.
Bence çok tüktilmemeli. Kendi adıma hiç yemedim bir ürün grubu. Film izleyeceğim zaman kavrulmamış çiğ çerez ve bitki çayı tercih ediyorum genelde.

Sinema filmi izlerken gavurka da iyi gider bilenler vardır aramızda :giggle:
küçücük çocukken köyde koca kazanda dışarda yaparlardı kocakarılar :)
Gavurka efsaneydi.
Hâlâ yapılıyordur bence

Ben son zamanlarda Doritos stax serisini çok sık alıyorum özellikle bu farklı aromaları denemek baya keyifli oluyor çıtırlığı gerçekten çok iyi ve diğer cipslere göre biraz daha dolgun yapıda olduğu için yerken daha tatmin edici hissettiriyor

Kırmızı olan klasik acılı tam kararında bir acılık veriyor ne yakıyor ne de tatsız kalıyor pembe olan biraz daha farklı hafif tatlımsı ve baharatlı bir aromaya sahip değişiklik sevenler için güzel mor olan flamin hot lime ise en iddialı olanı acıyla birlikte limon aroması verdiği için baya farklı ve yoğun bir tat bırakıyor özellikle acı sevenler için kesinlikle denemelik

Ben bunları genelde Migros Şok ve A101 gibi yerlerde görüyorum fiyatları boyutuna göre değişiyor ama genelde bu küçük paketler ortalama 25 45 lira civarında oluyor bazen kampanyalarda daha uyguna da bulunabiliyor film izlerken ya da arkadaş ortamında atıştırmalık olarak gerçekten çok iyi gidiyor Kesinlikle denenmeli

Ekli dosyayı görüntüle 154
Hemen hemen hepsini tattım. Gerçekten çok güzeller. Film izleme saatinde de olmazsa olmazlar arasında. Paketiyle yemeyi çok seviyorum. Tabakta zevki çıkmıyor baştan söyleyeyim...

Bir vakitler dişlerim sağlıklıydı çıtır çatır yiyordum ama şimdi maalesef eksık dişim olunca hep boşluğa giriyor cipsler keyifle yiyemiyorum ama yediğim vakitlerde klasık doritos çok yerdim birde tombi nostaljik cips harikadır.

Bende genelde duble fincan çay Eti Burçak .yulaflı veya tam buğday içeren bisküviler tercih ediyorum .Yada büyük fincan gold kahve sert içim şekersiz. Yanına bir şey istemez .Uykun gelip filminde yarıda kalmaz hem. Bende projeksiyon cihazı da var bazen onda bazende pcde netten izlemeyi severim bunları tüketirken.

Eti bir doluuuuuuuu ve bazen de cips diyeceğim ama cips eskisi gibi tüketmiyorum.. Daha çok az şekerli veya tuzlu çizi düz peynirli olanı değil.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 349
Geri