Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tavsiye Fırın Temizleme Önerisi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Evimde çok fazla fırında yemek pişiriyorum haliyle çok hızlı kirleniyor , ben fırın temizliğinde önce içini nemli bir bezle siliyorum ardından bir temizlik ürünü ile(yağ çözücü ürünler) ılık bir suyla tekrar suyla siliyorum cam kapağı için daha sert bir malzeme ile de silebilirsiniz yağların temizlenmesi için son kez temiz bir bezle bütün her yerini siliyorum. Kapağını bir kaç saat açık bırakıyorum ki bir temizlik malzemesi kokusu kalmasın iyice kurusun . Böyle çok temiz oluyor deneyebilirsiniz :)
image.webp

Evimde çok fazla fırında yemek pişiriyorum haliyle çok hızlı kirleniyor , ben fırın temizliğinde önce içini nemli bir bezle siliyorum ardından bir temizlik ürünü ile(yağ çözücü ürünler) ılık bir suyla tekrar suyla siliyorum cam kapağı için daha sert bir malzeme ile de silebilirsiniz yağların temizlenmesi için son kez temiz bir bezle bütün her yerini siliyorum. Kapağını bir kaç saat açık bırakıyorum ki bir temizlik malzemesi kokusu kalmasın iyice kurusun . Böyle çok temiz oluyor deneyebilirsiniz :)
Ekli dosyayı görüntüle 659
Pırıl pırıl gözüküyor gerçekten de. Ben de çıkan bütün parçaları güzel kokulu bir yagcoz de bekletiyorum. Böyle de parlıyor. Tavsiyeniz çok güzel insanın kalkıp hemen temizleyesi geliyor. Ben çok kullanmam o yüzden sizin kadar sık yapmam ama bu formüllerle özellikle parlatıcı evde herşey için mükemmel bir malzeme.

konuya girerken fırının kapaklarını falan söküyorsunuz da onu anlatıyorsunuz zannettim.

Gömmeler kolay ama tezgah üstülerin temizliği zor fırınla işim olmasa da arada sulu yemek için açıyoruz tepsilerini zaten yemek sonrası hemen yıkamak gerek ıster makinaya ister elde. Sizinki de iyi temizlenmiş elinize sağlık.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 146
Geri