Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Forumda meslekler aktif edildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Herkese selamlar,
Forumda meslekler aktif edildi. Kişisel detaylar bölümünden mesleğinizi seçebilirsiniz. Mesleğinizi seçince aşağıdaki gibi görünecektir.

1773690275591.webp

Eksik olduğunu düşündüğünüz meslekleri söylerseniz ekleme yaparım.

Benzer Konular

Elektrik-Elektronik
Otomotiv teknolojileri gibi bir çok alan var onlarda eklenebilir.

üye olurken şeçtiğimiz bilgileri sonrasında kayıt edilmemiş oluyor.

örnek:

Elektrik-Elektronik
Otomotiv teknolojileri gibi bir çok alan var onlarda eklenebilir.

üye olurken şeçtiğimiz bilgileri sonrasında kayıt edilmemiş oluyor.

örnek:
Daha önce attığınız mesaja da cevap vermiştim. Elektrikçi için meslek eklendi. Talep doğrultusunda diğer meslekler de tabiki eklenir. Meslekleri arttıracam. Şuan daha çok genel olanlar eklendi zaten.

İkincisi üye olurken seçtiğiniz bilgiler profilinizde gözüküyor. PC’de mesaj yazınca profil fotoğrafınızın altında da gözüküyor. Şuan profilinize girdiğim zaman tüm detayları görebiliyorum

Daha önce attığınız mesaja da cevap vermiştim. Elektrikçi için meslek eklendi. Talep doğrultusunda diğer meslekler de tabiki eklenir. Meslekleri arttıracam. Şuan daha çok genel olanlar eklendi zaten.

İkincisi üye olurken seçtiğiniz bilgiler profilinizde gözüküyor. PC’de mesaj yazınca profil fotoğrafınızın altında da gözüküyor. Şuan profilinize girdiğim zaman tüm detayları görebiliyorum
attığınız cevabı görmedim alıntı mı yaptınız

hayır üye olduğumda bilgileri girdim ve üye sonrasında ara bağlantı vardı kişisel bilgi vs tıkladım girdiğim bilgiler orada yoktu.tekrar girmek zorunda kaldım.

attığınız cevabı görmedim alıntı mı yaptınız

hayır üye olduğumda bilgileri girdim ve üye sonrasında ara bağlantı vardı kişisel bilgi vs tıkladım girdiğim bilgiler orada yoktu.tekrar girmek zorunda kaldım.
Bu zamana kadar böyle bir sorun ile karşılaşılmadı. Geri dönüşünüzü inceleyecem. Ama bir problem gözükmüyor şuan için 🙏🏻

boş kalırsam bir bakarım denk gelirsem atarım tekrar

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 239
Geri