Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Gıcırdayan Fileli Sandalye Çözümü..!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersin08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ersin08

Ev İnsanı
💪Destekçi
Meslek
Video Editörü
Evin Durumu
Karavan
İlişki Durumu
Bekar
Öncelikle yeni forum hayırlı olsun..

Yeni almış olduğum kolçakları ve sırt kısmı hareketli olan bu ofis sandalyesinde tek sıkıntım yaslanıldığı zaman alttan gelen mekanik ses ve ondan önemlisi de sırt kısmından gelen gıcırtı.. Geç saatlere kadar oturuyorum bu gıcırtıdan şahsen rahatsız oluyorum ve komşularında rahatsız olmasını istemiyorum, bu yüzden çözüm aradım, geçici olarak da buldum diyebilirim..

Çözüm olarak sırt kısmına küçük ince kablo bağlarından bağladım, şimdilik sıkıntı yok gibi :)

Ekran görüntüsü 2026-03-09 233622.png
Ekran görüntüsü 2026-03-09 233555.png

Benzer Konular

Doğru Cevap
Gıcırtı sanırım plastiklerin birbirine sürtmesinden kaynaklı olarak ses çıkartıyor.

Genellikle wd40, silikon sprey ile sürtünme sesleri engelleniyor. Böyle bir çözüm denediniz mi?

Birde gıcırtının sebebi bağlantının sıkı olmamasından kaynaklanabilir. Vidalarını biraz sıkın :)

aynen onun gibi yöntemleri chatgpt de söyledi :) ben biraz daha temiz ve basit yol aradım, birde sandalye ikinci el filesi biraz sıkı, kurutma makinası ile de biraz yumuşatmaya çalıştım sonra aklıma bu yöntem geldi :)
Gıcırtı sanırım plastiklerin birbirine sürtmesinden kaynaklı olarak ses çıkartıyor.

Genellikle wd40, silikon sprey ile sürtünme sesleri engelleniyor. Böyle bir çözüm denediniz mi?

Birde gıcırtının sebebi bağlantının sıkı olmamasından kaynaklanabilir. Vidalarını biraz sıkın :)

Oyla 0

aynen onun gibi yöntemleri chatgpt de söyledi :) ben biraz daha temiz ve basit yol aradım, birde sandalye ikinci el filesi biraz sıkı, kurutma makinası ile de biraz yumuşatmaya çalıştım sonra aklıma bu yöntem geldi :)

Oyla 0
Doğru Cevap
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 732
Geri