Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Gideceğiniz yerleri önceden araştırır mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akyol

Admin
🛡 Kurucu
Meslek
Bilişim / İnternet
Evin Durumu
Kiracı
Selamlar dostlar, yeni bir proje üzerinde çalışıyorum. bu konuda sizlere sorum şu.

Bir plaja, havuza, veya bir piknik alanına vs. gitmeden önce orası hakkında bilgi alır mısınız?
Mesela plaja gidince denizin nasıl olduğunu araştırır mısınız? Hava durumuna bakmak, rüzgara bakmak gibi.
Veya bir havuz açık mı? saatleri varmı vs diye bakar mısınız?

Benzer Konular

Kesinlikle bakarım. nasıl gidilir yol haritası yaparım. Yorumlara dikkate ederim. Benim önemli konularda şikayet varsa ona göre hareket ederim. Piknik alanında tuvalet ve su kullanımı çok önemli bir durum. Kesinlikle temizlik için su ve tuvalet olmalı. Bunların olup olmadığını araştırır ona göre giderim.

Yeni projem kullanıcı etkileşimine dayalı, gerçek verilerden oluşan bir yapı olacak. Böylelikle merak edilen tüm bilgileri bir arada toplamayı düşünüyorum. Ufak düzenlemeler ile sadece 1 kategoriyle v1 yayınına başlayacam. Bu sürede diğer kategorilerin kodlamasını tamamlayıp yeni versiyonlarla devam edecem. Aslında altyapı hazır ama tam anlamıyla bittikçe yayına açacam. Yayında kaldıkça içerikte eklenir diye düşünüyorum.

Selamlar dostlar, yeni bir proje üzerinde çalışıyorum. bu konuda sizlere sorum şu.

Bir plaja, havuza, veya bir piknik alanına vs. gitmeden önce orası hakkında bilgi alır mısınız?
Mesela plaja gidince denizin nasıl olduğunu araştırır mısınız? Hava durumuna bakmak, rüzgara bakmak gibi.
Veya bir havuz açık mı? saatleri varmı vs diye bakar mısınız?
Evet tabii ki de önce yoluna bakarım eğer yol uzunsa otobüse tercih ederim ve oranın güncel puanını değerlendirmelerini inceleyelim iyiyse giderim kötüyse gitmem

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 90
Geri