Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Granit sahan seti önerisi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Mutfakta hem pratik hem de uzun ömürlü bir kullanım arayanlar için granit sahan setleri gerçekten ideal bir ürün olacaktır. Özellikle sabah kahvaltılarında yumurta, sucuk, menemen gibi yemeklerde veya sos hazırlarken ya da küçük şeyleri ısıtmak için bile kullanabilirsiniz yapışmaz yüzeyi sayesinde büyük kolaylık sağlıyor .Granit kaplama olduğu için çizilmeye de dayanıklı ama yine de sert ürünlerle temas ettirmemek lazım, ayrıca ürün ısı dengesini de çok iyi sağlıyor bertarafı eşit ve dengeli pişiriyor kesinlikle öneririm her evde olması gereken bir parça 🤗 ben tekli olarak almıştım 400 ancak 3 lü daha iyi olacaktır💛

IMG_7715.webp

Benzer Konular

Mutfakta hem pratik hem de uzun ömürlü bir kullanım arayanlar için granit sahan setleri gerçekten ideal bir ürün olacaktır. Özellikle sabah kahvaltılarında yumurta, sucuk, menemen gibi yemeklerde veya sos hazırlarken ya da küçük şeyleri ısıtmak için bile kullanabilirsiniz yapışmaz yüzeyi sayesinde büyük kolaylık sağlıyor .Granit kaplama olduğu için çizilmeye de dayanıklı ama yine de sert ürünlerle temas ettirmemek lazım, ayrıca ürün ısı dengesini de çok iyi sağlıyor bertarafı eşit ve dengeli pişiriyor kesinlikle öneririm her evde olması gereken bir parça 🤗 ben tekli olarak almıştım 400 ancak 3 lü daha iyi olacaktır💛
Ekli dosyayı görüntüle 611
Granit tahan modellerinde ultra bir düzey kolaylık ve uzun ömürlük var. Ben de severek kullanıyorum. Hem daha güzel pişiriyor hem de uzun süreli kullanım olanağı sağlıyor. Hem de bu şekilde koyu renk tercih edildiği zaman 5 kat daha fazla uzun kullanılabiliyor. Bu modeli de çok güzelmiş ben de farklı bir modeli var ama bu modelde gerçekten çok hoşuma gitti fikirleriniz çok güzel.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 89
Geri