Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Gümüş Tepsi Önerisi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Akşam sunumlarımda kullandığım gümüş tepsi gerçekten çok şık bir parça . Kahve çay sunumunda , tatlı servisinde ya da misafir ağırlarken masaya anında farklı bir hava katıyor. Parlak bir yapısı var bu sayede sade sunumlar bile daha özenli görünüyor. Çok ağır olmadığı için rahat taşınabiliyor .Hem günlük kullanımda pratik oluyor hem de özel günlerde kurtarıcı parça ben aynısından çeyizime de sipariş verdim. Ben uzun süredir kullanıyorum Trendyoldan almıştım aynı ürün görünmüyor ama bu tarz bakabilirsiniz 🤍

IMG_7671.webp

Benzer Konular

Akşam sunumlarımda kullandığım gümüş tepsi gerçekten çok şık bir parça . Kahve çay sunumunda , tatlı servisinde ya da misafir ağırlarken masaya anında farklı bir hava katıyor. Parlak bir yapısı var bu sayede sade sunumlar bile daha özenli görünüyor. Çok ağır olmadığı için rahat taşınabiliyor .Hem günlük kullanımda pratik oluyor hem de özel günlerde kurtarıcı parça ben aynısından çeyizime de sipariş verdim. Ben uzun süredir kullanıyorum Trendyoldan almıştım aynı ürün görünmüyor ama bu tarz bakabilirsiniz 🤍

Ekli dosyayı görüntüle 550
Bende kendi kullandığım tepsi ile geldim. Evet kullanışlı ve modası hiç geçmeyen bir model göndermişsiniz. Görsel olarak ve fikir olarak çok iyi fakat bazı ürünleri kaydırıyor. Ben de kendi kullandığım bir tepsiye sizinle paylaşmak istedim tabii ki bu da kaydırıyor kaydırmaması için altlık kullanmak gerekiyor ama görsel olarak çok güzel..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260408_103555_Dolap.webp
    Screenshot_20260408_103555_Dolap.webp
    98,1 KB · Görüntüleme: 62
Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 86
Geri