Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Günlük Kullanıma ve Çeyize Pike Önerisi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Bugün size hem şık hem de kurtarıcı bir parça önermek istiyorum 🎊
Mevsim geçişlerinde ne kalın ne ince bir örtü arıyorsanız kesinlikle dolabınızda olmalı. Çeyizinize de alıp koyabilirsiniz. Özellikle pamuklu olanlar hem terletmiyor hem de çok hafif oluyor.
Kısacası hem kullanışlı hem de görüntüsüyle hoş bir pike, misafirleriniz geldiğinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz , mevsim geçişlerinde koltuğunuzun kenarından ayırmayacağınız bir parça, tavsiye ederim ✨ Ben Trendyoldan 400 tl ye almıştım değerlendirebilirsiniz 🙏
IMG_7680.webp

Benzer Konular

Bugün size hem şık hem de kurtarıcı bir parça önermek istiyorum 🎊
Mevsim geçişlerinde ne kalın ne ince bir örtü arıyorsanız kesinlikle dolabınızda olmalı. Çeyizinize de alıp koyabilirsiniz. Özellikle pamuklu olanlar hem terletmiyor hem de çok hafif oluyor.
Kısacası hem kullanışlı hem de görüntüsüyle hoş bir pike, misafirleriniz geldiğinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz , mevsim geçişlerinde koltuğunuzun kenarından ayırmayacağınız bir parça, tavsiye ederim ✨ Ben Trendyoldan 400 tl ye almıştım değerlendirebilirsiniz 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 569
Çok güzelmiş gerçekten ve kullanışlı duruyor. Kullanıp sevdiyseniz bunu paylaşmanız çok güzel. Bu arada ben de böyle bu tarz bir şey arıyordum tam güzel oldu bu konunun bana denk gelmesi. Farklı renk seçenekleri var mı sadece bu renk mi var. Kalitesinden de memnun kalmışsınız anlaşılan çünkü ürün kullanılmış gibi. Ben de salıncakta falan uyuyakalıyorum bazen üstüme örtmek için bu tarz bir örtü almak istiyorum. Açıkçası şimdi trendyol'dan görsel arama yapacağım. İnşallah stokları günceldir.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 93
Geri