Yıldız
Evin Müdavimi
- Meslek
- Danışman
- Evin Durumu
- Kiracı
- İlişki Durumu
- İlişkisi Var
Bugün mutfağımınızda olmazsa olmaz parçalarından birini önermek istiyorum, güveç kabı 
Toprak güveçte pişen yemeklerin tadı gerçekten bambaşka oluyor. Özellikle et ve sebze yemeklerinde yemeğin kendi suyunu çekmeden, yavaş yavaş pişiriyor. Tatlılar da hem tam ölçülü hem de daha pratik oluyor özellikle Sütlacı güveçte pişirmek hem çok lezzetli hem de pratik oluyor çeyizime de altılı bir takım aldım ancak misafirler içinde kullanışlı olacağından bir altılı takım daha alma istiyorum, Trendyoldan 185₺ ye almıştım sizde değerlendirebilirsiniz
ty.gl
Toprak güveçte pişen yemeklerin tadı gerçekten bambaşka oluyor. Özellikle et ve sebze yemeklerinde yemeğin kendi suyunu çekmeden, yavaş yavaş pişiriyor. Tatlılar da hem tam ölçülü hem de daha pratik oluyor özellikle Sütlacı güveçte pişirmek hem çok lezzetli hem de pratik oluyor çeyizime de altılı bir takım aldım ancak misafirler içinde kullanışlı olacağından bir altılı takım daha alma istiyorum, Trendyoldan 185₺ ye almıştım sizde değerlendirebilirsiniz
UCR HOME 6'lı Sütlaç Çömlek Kase Güveç Seti Fırın Kase Güveç Kabı Sufle Kabı Sütlaçlık Güveç - Fiyatı, Yorumları
6'lı Sütlaç Çömlek Kase Güveç Seti Fırın Kase Güveç Kabı Sufle Kabı Sütlaçlık Güveç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol