Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru Hamur yoğurma makinası almalı mı?

myseriii

Evin Müdavimi
Meslek
Öğretmen
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Bizim evde hamur işleri sık sık yapılır. Özellikle misafir zamanlarında sürekli hamur işi ile uğraşırım. Ama bilegimde sinir sıkışması olduğu için eskisi gibi hamur yoguramiyorum. Mantılar, börekler, pogacalar yapan biri olarak hamur yoğurma makinesi almayı düşünüyorum. Piyasada çok fazla marka var her biri de ayrı özelliklerde. Sizce hangi markanın hangi modeli daha uygun olur? Not: Bir seferde 3 kilo unla hamur yoğurduğum oluyor büyük bir model almalıyım.

Ekli dosyalar

• IMG_20260419_123646.webp
    IMG_20260419_123646.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20260419_123706.webp
    IMG_20260419_123706.webp
    164,8 KB · Görüntüleme: 59
Bizim evde hamur işleri sık sık yapılır. Özellikle misafir zamanlarında sürekli hamur işi ile uğraşırım. Ama bilegimde sinir sıkışması olduğu için eskisi gibi hamur yoguramiyorum. Mantılar, börekler, pogacalar yapan biri olarak hamur yoğurma makinesi almayı düşünüyorum. Piyasada çok fazla marka var her biri de ayrı özelliklerde. Sizce hangi markanın hangi modeli daha uygun olur? Not: Bir seferde 3 kilo unla hamur yoğurduğum oluyor büyük bir model almalıyım.
Hamur yoğurma makinesini ben de anneme anneler günü'nde almıştım o kadar iyi ki hemen hızlı bir şekilde hamur yoğuruyor ve oldukça pratik kullanımı da çok rahat evet biraz pahalı ama değer. Ben de anneme karaca'dan kırmızı modelini almıştım her kullanımda sıfır gibi asla eskimiyor asla rengi dökülmüyor çok kullanışlı tavsiye ederim

Mutfakla haşır neşirseniz ekmekti, tatlıydı yapıyorsanız alın tabi. Ama ne gerek var bana ona buna :) fazla da yer kaplıyor sanki ama geniş mutfağınız varsa alın tabi. Mutlaka kolaylığı vardır.

Karaca markasının hamur yoğurma Makinesi efsane. Hem çok kullanışlı hem de asla ve asla bozulma yapamıyor. Aslında her eve lazım çok büyük kolaylık.

Çok gereksiz bir alet. Sırf kilo alma sebebi nasıl olsa evde makinası var şunu yapalım bunu yapalım gibisine gelebilir kişi. Tabi verdiğiniz bir tavsiye ama ben almazdım hamur işiyle aram yok.

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 191
Geri