Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Her kombine uygun kemer önerisi

Yıldız

Evin Müdavimi
Meslek
Danışman
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
İlişkisi Var
Her kombine gidecek o kemeri buldum Trendyolmillanın uygun fiyatlı ve kullanışlı bir parçası ben 200 ₺ ye almıştım, kumaş pantolonlarla eteklerle çok güzel oluyor ayrıca gold takısı da renk atmıyor kaliteli bir duruşu var, standart kemerlere göre daha ince bu yüzden de zarif bir hava katıyor, spor parçalarınızı da ufaktan şıklık katacak bir parça ☺️

IMG_7471.webp

Benzer Konular

gerçektende çok güzel kemer bu modeli hep görüyorum aslında ama hiç alıp kullanmadım

Her kombine gidecek o kemeri buldum Trendyolmillanın uygun fiyatlı ve kullanışlı bir parçası ben 200 ₺ ye almıştım, kumaş pantolonlarla eteklerle çok güzel oluyor ayrıca gold takısı da renk atmıyor kaliteli bir duruşu var, standart kemerlere göre daha ince bu yüzden de zarif bir hava katıyor, spor parçalarınızı da ufaktan şıklık katacak bir parça ☺️

Ekli dosyayı görüntüle 237
Böyle kemer kullananlara imreniyorum. Ben günlük rutin hayatımda kullanmıyorum maalesef. Ancak deri ceketlerimin kemeri oluyor veya kalın taş kemer kullanıyorum. Bilmiyorum alışmamışım sanırım. Ama çok şık duruyor gerçekten. Jean pantolonlarla bile olur..

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 146
Geri