Hoşgeldiniz

Sorularınızı sorabilir, bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hızlı çimlenen tohum önerisi olan var mı?

sessizbilge

Ev Sakini
Meslek
Çalışmıyorum
Evin Durumu
Kiracı
İlişki Durumu
Evli
Okulda çocuklarla etkinlik yapacağız. Klasik pamukta fasulye etkinliği yaptırmak istemiyorum. Daha çok toprakla ugrasacaklari, sabırla bekleyecekleri ve aileleri ile birlikte iş birliği yapacakları ufak bir sera fikrim var. İnternette plastik şişelerden sera yapımı videoları gördüm çok hoşuma gitti. Ama ufak bir sorun var. Ana sınıfı düzeyindeki öğrenciler için çok uzun bekleyişler bazen yorucu oluyor ve hevesleri sönüyor. Günlerce bekletmeden kısa sürede çimlenen tohumlar bulmam lazım. 3 günde rokanin cimlendigini söylediler ama emin olamadım çocuklara karşı da yalancı çıkmak istemiyorum. Daha önce bu tür deneyimleri olan varsa bize ne tavsiye edersiniz?

Benzer Konular

tohumlara kafein filan eklebilir. suları için muzun kabuklarını kaba doğrayın. su ile karıştırın ve 6 7 saat beklesin.sonrasında o su ile sulayın farkları olacaktır. bir diğer etken ise sıcak hava ve güneş. camlı yada şeffaf kaplar varsa daha iyi fikir verir

Okulda çocuklarla etkinlik yapacağız. Klasik pamukta fasulye etkinliği yaptırmak istemiyorum. Daha çok toprakla ugrasacaklari, sabırla bekleyecekleri ve aileleri ile birlikte iş birliği yapacakları ufak bir sera fikrim var. İnternette plastik şişelerden sera yapımı videoları gördüm çok hoşuma gitti. Ama ufak bir sorun var. Ana sınıfı düzeyindeki öğrenciler için çok uzun bekleyişler bazen yorucu oluyor ve hevesleri sönüyor. Günlerce bekletmeden kısa sürede çimlenen tohumlar bulmam lazım. 3 günde rokanin cimlendigini söylediler ama emin olamadım çocuklara karşı da yalancı çıkmak istemiyorum. Daha önce bu tür deneyimleri olan varsa bize ne tavsiye edersiniz?
Ata tohumu tabiki de. Her zaman tavsiye ederim. Orijinal Ata tohumu hem hızlı hem organik

Hazır olandan uzak durun bence orjınal tohum kullanın varsın gec cıksın aslında peyzaj varsa yakınlarda onlar bilir

Şu an görüntüleyenler
Misafir: 1

Toplam: 151
Geri