- Evin Durumu
- Ev Sahibi
Dostlar yeni konumuz bu olacak.İnternette alışveriş yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Ama burda fiyat performansına bakarım kalitesine bakarım kargo parasını karşı tarafa yıkarım gibi düşüncelerle değil de daha çok inceliklerle ilgili yazmanızı istiyorum.Bir tane örnek ben vericem.Siz bu konuda neler söyleyeceksiniz?
Yakın zamanda verdiğim bir siparişte bazı girişimcilerin az kazandığı halde yine de ucuza verdiğini bazı firma veya kuruluşların cidden fahiş fiyatlarla aynı ürünü ufak değişiklikler yaparak sattığını gördüm.Bu durum baya etkiledi.Ve karar aldım.Ürün araştırması yaparken kıyıda kalmış veya yeni sektöre başlamış kadın girişimcilere destek vermeye karar verdim.
iyilik iyidir.
Yakın zamanda verdiğim bir siparişte bazı girişimcilerin az kazandığı halde yine de ucuza verdiğini bazı firma veya kuruluşların cidden fahiş fiyatlarla aynı ürünü ufak değişiklikler yaparak sattığını gördüm.Bu durum baya etkiledi.Ve karar aldım.Ürün araştırması yaparken kıyıda kalmış veya yeni sektöre başlamış kadın girişimcilere destek vermeye karar verdim.